02 / 05 / 2024

Doğtaş en başarılı ihracatçılardan biri oldu!

Doğtaş en başarılı ihracatçılardan biri oldu!

Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla sektörünün öncü markalarından DOĞTAŞa İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından Türkiyenin en başarılı ihracatçı firması ödülü verildi



DOĞTAŞ Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğana ödülü İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi Cemile Sultan Korusunda düzenlenen törenle verdi.

Mobilya sektöründe Türkiyenin ihracattaki prestij markalarından biri olan DOĞTAŞ, mobilya ihracatı alanında Türkiye 3üncüsü olarak ödül aldı. Bu ödül DOĞTAŞın bu alanda aldığı 5inci ödül oldu.

Ödülü teslim alan DOĞANLAR Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Davut DOĞAN, Türk mobilya sektörünün güçlü sanayi kuruluşu DOĞTAŞ olarak bu ödülü almış olmaktan gurur duyuyoruz. Ödenen paranın karşılığını veren kalite ve tasarımlarımızla 65 ülkede 91 mağazamızla yer alıyoruz. 2010 yılında ihracatta 30 büyüme elde ettik. DOĞTAŞ olarak her geçen gün büyüyüp, güçleniyoruz. Ülkemizin ihracatına daha büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu ödülü 1200 kişilik DOĞTAŞ ailesi adına alıyorum dedi.

İstanbul İhracatçı Birlikleri, 2010 Yılı En Başarılı İhracatçılar kapsamında; düşünenleri, fikir oluşturanları, üretenleri, çalışanları, cesaret edenleri, risk alanları, istihdam sağlayanları, katma değer yaratanları, mücadele edenleri, kendi dünyasından çıkıp dış dünyaya açılanları, rekabet edenleri, durmadan koşan Türkiyenin ihracatçılarını ödüllendirdi. 

 


Geri Dön