28 / 04 / 2024

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 



28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicileri için hizmete açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını hizmete açtı.

Dünya'da yer alan habere göre; 2020’de yurtiçi ve yurtdışı yüzde 40 büyüme hedefiyle çalışmalarda bulunan Doğtaş Kelebek CEO’su İsmail Doğan, “Artık geride kaldığını umduğumuz pandemi sürecinde yaptığımız hazırlıklar, yılın ikinci yarısında açacağımız yurtiçi ve yurtdışı mağazalarıyla bir bir realize olacak. EN yeni model ve fiyat avantajlarımız ile farkımızı ortaya koyacağız” diye konuştu.

Londra Edmonton’da açılan mağazalarına, yurt dışında yenilerinin ekleneceğini anlatan İsmail Doğan şu açıklamalarda bulundu: “Grup olarak yurt içindeki büyümemizi de yıllardır istikrarlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz dönemde Çin’e olan talebin azalmasıyla birlikte, Türkiye mobilya sektörü, yeni pazarlara açılma ve büyüme adına pozitif bir görüntü sergiliyor. Türk Mobilya sektörü 2019 yılında üretimde 13, ihracatta ise 12. sıradaydı. Bu yeni gelişmeleri faydaya çevirerek Türkiye’nin bu alanda kazançlı çıkacağına inanıyorum. Biz de Doğtaş olarak, yeni lokasyonlarda yeni yatırımcılarla görüşmeye devam ediyoruz.”


Geri Dön