03 / 05 / 2024

Doğtaş, Passione ile evleri baştan sona yeniliyor!

Doğtaş, Passione ile evleri baştan sona yeniliyor!

Türk mobilya sektöründe iyi tasarım, yüksek kalite ve mağazacılık hizmet anlayışıyla sektörünün öncü markalarından Doğtaş, yatak odasından yemek odasına kadar evlere bütünlük getirecek, çok özel Passione serisi ile adından söz ettiriyor.



 

Doğtaş, Passione serisi evleri baştan aşağı yenileyerek, şıklık ve modernliği aynı anda yaşatıyor. Yoğun ahşap görünümü ile sofistike bir yaklaşım sunan Passione, yıllarca etkisini yitirmeyecek, birbirinden kullanışlı yatak odası ve TV üniteli yemek odası takımından oluşuyor. Passione, tüm Doğtaş özel seri ürünleri gibi, sektörde ilk kez olmak üzere 7 yıl garantili olma özelliğini taşıyor.


Doğtaş, kadife yumuşaklığı ile ceviz renginin sıcaklığını Passione serisinde birleştiriyor. Serinin yemek odası İMOB 2011 tasarım yarışmasında en iyi yemek odası ödülünü de aldı. Passione serisi yalnızca 2011 adet üretildi.

Doğtaş, işlevsellikten uzaklaşmadan, daha çok yaratıcılık, daha çok estetik, daha çok konfor ve daha çok yaşam kalitesinin izinde tasarladığı koleksiyonlarına devam ediyor.


Doğtaş Hakkında

1972 yılında çanakkale 'de kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiye 'nin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, TS, ISO 9000, E-1 gibi sistem belgelerine de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya, bugün 100 'ü aşkın mağazası ile yurt içinde 130 satış noktası, yurt dışında 65 ülke ihracatı ve 91 mağazası ile büyümeye devam etmektedir.

 


Geri Dön