07 / 05 / 2024

Doğtaş'ta Naomi Campbell rüzgarı esti!

Doğtaş'ta Naomi Campbell rüzgarı esti!

Atıl Kutoğlu, Ece Sükan ve Federico Delrosso, Doğtaş için tasarım yaptı. Firma için bir köşe takımı tasarlayan Atıl Kutoğlu, defilesinde dünyaca ünlü manken Naomi Campbell'ın taşıdığı elbisenin renklerini koltuk üzerinde şerit olarak kullandığını söyledi



Ünlü modacılar Atıl Kutoğlu, Ece Sükan ve Federico Delrosso, mobilya sektörünün önde gelen isimlerinden Doğtaş için tasarım yaptı. Firma için bir köşe takımı tasarlayan Atıl Kutoğlu, defilesinde dünyaca ünlü manken Naomi Campbell'ın taşıdığı elbisenin renklerini koltuk üzerinde şerit olarak kullandığını söyledi. Ece Sükan da, daha önce de bazı tasarımlara imza attığını ancak ilk kez mobilya tasarladığını söyledi. Farklı renkleri bir arada kullanmayı sevdiğini belirten Sükan, 'Mobilyalara kendi stilimi yansıttım' dedi. İtalyan tasarımcı Federico Delrosso ise, çalışmaları sırasında ortaya çıkacak ürünü kendi evine alıp almayacağını düşünerek tasarladığını ifade etti.

Doğtaş Mobilya Başkanı Davut Doğan, yeni tasarımların kendileri için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Doğan,   '2011'de mobilya sektörüne damgamızı vuracağız' dedi. Yeni ürünlerinin lansmanının yapıldığı geceye Atıl Kutoğlu'nun özel davetlisi olan Avusturya Prensi Hubertus von Hohenlohe, Fatih Terim, Ali Ağaoğlu, Metin Uca, Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin gibi isimler de katıldı.
Bugün/Zeynep CEYLAN


Geri Dön