29 / 04 / 2024

Doğuş Gayrimenkul Gebze'de AVM açacak!

Doğuş Gayrimenkul Gebze'de AVM açacak!

Doğuş Grubu bünyesinde hizmet veren Doğuş Gayrimenkul, Gebze´de bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezini Eylül ayında açmaya hazırlanıyor



Doğuş Grubu bünyesinde hizmet veren Doğuş Gayrimenkul, Gebze´de bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezini Eylül ayında açmaya hazırlanıyor. Toplam 185 milyon dolar yatırımla inşa edilen Gebze Center, bölgenin sosyal, kültürel ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayarak bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.

İnşaatına 2008 yılı Ağustos ayında başlanan Gebze Center, ekonomik ve sosyal hayatı canlandırırken birçok yeni markada AVM´de yerine alacak. Doluluk oranı yüzde 85´lere ulaşan AVM´nin yaklaşık 140 bin metrekare kullanım ve 55 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Gebze Center´ın kiralama ve yönetimi Jones Lang LaSalle tarafından yürütülüyor.

Şehir merkezine yakınlığı ve kolay ulaşımı ile bölgenin yeni çekim noktası olması gözüyle bakılan Gebze Center´da, eğlence alanlarına özellikle önem verildi. Kiralanabilir alanın yüzde 12´sini oluşturan 6 bin 200 metrekarelik alan go-kart, buz pisti, sinema, bowling ve çocuk oyun alanlarına ayrıldı. Ulusal ve uluslararası pazarda tanınmış markaların aynı çatı altında toplanması hedeflenerek ziyaretçilere giyimden gıdaya, hediyelik eşyadan ev gereçlerine, mobilyadan kırtasiyeye kadar pek çok alanda hizmet verebilecek 140´ın üzerinde mağaza yer alacak.
Emlakkulisi

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Doğuş, Gebze'nin ilk AVM'sini eylülde açıyor

Doğuş Grubu bünyesindeki Doğuş Gayrimenkul, Gebze'nin ilk alışveriş merkezi olan Gebze Center Alışveriş Merkezi'ni eylül ayında açıyor. İnşaatına 2008 Ağustos ayında başlanan ve 185 milyon dolarlık yatırımla yapılan AVM, bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. Bölgede bulunmayan çok sayıda markayı getirecek olan Gebze Center'ın kiralama ve yönetimi Jones Lang LaSalle tarafından yürütülüyor. Projede kiralanabilir alanın yüzde 12'lik kısmı; go-kart, buz pisti, sinema, bowling ve çocuk oyun alanı gibi sosyal projelere ayrılırken 6 bin 200 metrekarelik bölümünde ise eğlence alanları yer alacak.
Sabah


Geri Dön