05 / 05 / 2024

Doğuş Ge GYO kâr dağıtımı yapmayacak

Doğuş Ge GYO kâr dağıtımı yapmayacak

Doğuş Ge Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurulu bugün toplandı



Doğuş Ge GYO, toplantıda alınan kararları şu ifedelerle açıkladı:

"Şirketimizin 2009 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 26.04.2010 tarihinde, saat 10.00'da  ilan edilen adreste gerçekleştirilmiştir. Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve hazirun cetveli ilişikte takdim edilmiştir.

Özet Kararlar;

-Kar Dağıtımı Hakkında;

Yönetim Kurulu'nun önerisi doğrultusunda,Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı ve düzenlemeleri  gereğince; şirketimizin 2009 yılı VUK'na göre hazırlanmış mali tablolarında oluşan 11.508.903,25.-TL dağıtılabilir net dönem karının dağıtılmayarak Olağanüstü Yedekler hesabına aktarılması ve  kar dağıtımı yapılmaması, Genel Kurulun onayına sunuldu ve kar dağıtımı yapılmamasına oy birliği ile karar verildi.

-Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçimi Hakkında;

 Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve ücretlerinin tespit edilmesi ile ilgili önerge okundu. (A) Gurubu imtiyazlı pay sahibi Doğuş Holding AŞ. ve GE Capital Corporation tarafından gösterilen adaylar arasından 1 yıl süre ile görev yapmak üzere  Sn. LENNART STEN, Sn. RÜŞTÜ ERK ÖZBELGE,  Sn. MURAT İNAN,  Sn.  HAYRULLAH MURAT AKA, Sn. M.BAHADIR TEKER veSn. MUSTAFA AHMET ÜNAYDIN  oybirliği ile Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

-Denetçileri Seçimi Hakkında;

Denetçi seçimi ile ilgili verilen takrir okundu. Denetçi olarak  Sn. ADEM DURAK ile Sn. SUAT HAKKI GÜZET 'in 1 yıl süre ile seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.

-Bağımsız Dış Denetim Firmasının Tespiti;

Yönetim Kurulu'nca 2010 yılı hesap dönemine ilişkin finansal tabloların bağımsız denetimi için Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak GÜNEY BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ  MÜŞAVİRLİK A.Ş  (Ernst&Young) nin seçilmesi oybirliği ile karara bağlandı."


Geri Dön