Genel

Doğuş GYO ilk çeyrekteki faaliyet raporunu açıkladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi ilk çeyrekteki bilançosunu, gelir tablosunu, nakit akım tablosunu, öz sermaye değişim tablosunu dipnot açıklamalarıyla yayınladı …

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi'nin ilk çeyrekteki faaliyet raporu için tıklayınız

Verilen ilan şu  şekilde;  

1 Ocak -31 Mart 2011 hesap dönemine ait
konsolide finansal tablolar hakkında bağımsız inceleme raporu

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi Ortakları'na

Giriş

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi ve Ortak Girişimi 'nin (Grup) ekte yer alan 31 Mart 2011 tarihli konsolide bil nçosu, aynı tarihte sona eren üç aylık döneme ilişkin konsolide kapsamlı gelir tablosu, konsolide öz sermaye değişim tablosu ve konsolide nakit akım tablosu tarafımızca incelenmiştir. Grup yönetiminin sorumluluğu, söz konusu ara dönem konsolide finansal tablolarının Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan finansal raporlama standartlarına uygun olarak hazırlanması ve dürüst bir şekilde sunumudur. Bizim sorumluluğumuz bu ara dönem konsolide finansal tabloların incelenmesine ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır.

İncelemenin kapsamı

İncelememiz Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan bağımsız denetim standartları düzenlemelere uygun olarak yapılmıştır. Ara dönem konsolide finansal tabloların incelenmesi, ağırlıklı olarak finansal raporlama sürecinden sorumlu kişilerden bilgi toplanması, analitik inceleme ve diğer inceleme tekniklerinin uygulanmasını kapsamaktadır. Bir incelemenin kapsamı Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan bağımsız denetim standartları çerçevesinde yapılan bağımsız denetim çalışmasına göre daha dar olduğundan, inceleme, bağımsız denetimde farkında olunması gereken tüm önemli hususları ortaya çıkarabilme konusunda güvence sağlamaz. Dolayısıyla, incelememiz sonucunda bir bağımsız denetim görüşü açıklanmamıştır.

Sonuç

İncelememiz sonucunda, ekteki ara dönem konsolide finansal tablolarının, Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanan finansal raporlama standartlarına tüm önemli yönleriyle uygun hazırlanmadığı konusunda herhangi bir hususa rastlanılmamıştır.

Görüşü etkilemeyen hususlar

22 no'lu finansal tablo dipnotunda belirtildiği üzere Grup, şatış gelirlerinin büyük bir kısmını grup şirketlerinden sağlamaktadır.
Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim şžirketi
A member firm of Ernst & Young Global Limited

Billur Demet Atan, SMMM
Sorumlu Ortak, Başdenetçi

12 Mayıs 2011
İstanbul, Türkiye