Kent Haberleri

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar... Ş

Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bursa Osmangazi'de Bulunan Gayrimenkulun Satışı Hakkkında açıklama yaptı. 

Doğuş Otomotiv'in Bursa'daki gayrimenkulü Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Fatih Mahallesi, İstanbul Caddesi, 962 ada, 25-26-27 parsellerde bulunuyor. 

Peki Doğuş Otomotiv gayrimenkulün satıışı için hangi firmayla görüşüyor? İşte o satışla ilgili yapılan son dakika açıklaması ve tüm detaylar...

Doğuş Otomotiv'in Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulünün yüzölçümü 33 bin 166 metrekare olarak belirlendi. 

Şirketten yapılan son dakika açıklamasında, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün satışına ilişkin koşulların belirlenmediği ifade edildi. 

Bina ve arsa olarak nitelendirilen gayrimenkulün satışı için Arca Grup Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile görüşmelere başlandığı ifade edildi. 

Doğuş Otomotiv'in Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulünün satışı için Yönetim Kurulu kararında bağımsız üyelerin çoğunluğunun onayının olduğu belirtildi. Aynı zamanda yapılan açıklamada karşı taraf ile bir bayilik ilişkisi olmadığı ve gayrimenkul için değerleme raporu düzenlenmediği de ifade edildi. 

Doğuş Otomotiv'in Bursa Osmangazi'deki arsa ve binası için Arca Grup Otomotiv tarafından teklif verilecek. Doğuş Otomotiv'den yapılan açıklamada gayrimenkulün değeri ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin maliki olduğu, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Fatih Mahallesi, İstanbul Caddesi, N327 adresinde bulunan ve halen bağlı ortaklığımız Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret AŞ'nin satış ve satış sonrası hizmetler faaliyeti sunduğu gayrimenkulün satışı konusunda Arca Grup Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile görüşmelere başlanmıştır.

Aile Bakanlığından sosyal destek ödemesine okkalı zam müjdesi! Ödemeler yüzde 50 arttırıldı!

5 bankada peş peşe büyük deprem! Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

EYT'de hesap Temmuz'da değişiyor! Haziranı kaçıranlar aylık 606 TL fazla ödeyecek! Şimdi bu hesaba göz atın!