22 / 07 / 2024

Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan'ın Boğaz manzaralı lüks villası hayran bıraktı!

Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan'ın Boğaz manzaralı lüks villası hayran bıraktı!

Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, İki kızı ve eşi İzzet Özilhan ile beraber yaşadığı Boğaz Manzaralı lüks villası görenleri hayran bıraktı. 




Kızları Emine, Ela, ve evcil hayvanlarıyla Boğaz manzaralı lüks bir villada yaşayan sosyetik çift Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan lüks villaı görenleri kendine hayran bıraktı.

LÜKS VİLLALARINI SPOR KOMPLEKSİNE ÇEVİRDİ

Odatv'de yer alan habere göre; Kızları Emine, Ela ve evcil hayvanlarıyla Boğaz manzaralı lüks bir villada yaşayan sosyetik çift Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan, spor tutkularını evlerine taşımıştı. Özilhan çifti, villalarının alt katını adeta profesyonel bir spor salonuna dönüştürdü.

Doktorlar dizisi ile hafızalarda yer edinen Yasemin Ergene 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiş ve oyunculuğu bırakmıştı. Doktorlar'ın Ela'sı olarak hafızalarda yer edinen Yasemin Özilhan aradan geçen yıllarda yaptırdığı estetikleriyle gündeme geldi. Yasemin Özilhan, genç bir oyuncuyken rol aldığı dizinin çekildiği hastanenin sahibi Özilhan Ailesi'nin oğlu İzzet Özilhan ile tanışıp evlenince mesleğini bırakmıştı.

Doktorlar dizisinin Ela sı Yasemin Özilhan ın Boğaz manzaralı lüks villası hayran bıraktı!

SPOR TUTKULARINI EVLERİNE TAŞIDILAR 

1.6 milyon takipçisi ile sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden olan sosyetik güzel, her zaman fit görüntüsüyle ilgi odağı olmayı başarıyor.İki kızları ve evcil hayvanlarıyla Boğaz manzaralı lüks bir villada yaşayan sosyetik çift Yasemin ile İzzet Özilhan, spor tutkularını evlerine taşımıştı.

Düzenli spor sayesinde formda kalan Özilhan çifti, villalarının alt katını adeta profesyonel bir spor salonuna dönüştürmüştü.Düzenli spor sayesinde formda kalan Özilhan çifti, villalarının alt katını adeta profesyonel bir spor salonuna dönüştürmüştü.

Doktorlar dizisinin Ela sı Yasemin Özilhan ın Boğaz manzaralı lüks villası hayran bıraktı!

500 BİN LİRAYI GÖZDEN ÇIKARDILAR

Villanın alt katına buhar odası ve sauna da yaptıran Özilhan çifti, spor yaptıkları alanın yalıtımı ve havalandırması için de hiçbir masraftan kaçınmamıştı. Özel koçlarını haftanın belirli günleri villalarına çağırıp burada spor yapan çiftin, fit kalabilmek uğruna 500 bin lirayı gözden çıkardığı konuşuluyor.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

Geri Dön