Kent Haberleri

Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Her an fırtına kopabilir! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın! Elinde dolar olan vatandaşlar aynı zamanda uzmanların dolar tahminlerini de yakından takip ediyor

Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Elinde dolar olan vatandaşlar aynı zamanda uzmanların dolar tahminlerini de yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''dolar ne olur, dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  

Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Her an fırtına kopabilir! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

DOLAR 10 GÜN İÇİNDE BU KADAR OLACAK!

Dolar yükselecek mi, dolar ne kadar olacak? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların Şubat ayı içinde 24 TL olacağını açıkladı.

Selçuk Geçer, elinde dolar olan vatandaşları uyardı. Ellerindeki dolarlara sahip çıkmalarını söyleyen Geçer, doların yükselerek rekor seviyelere geleceğini aktardı.

Şubat ayında doların 24 TL olacağını söyleyen Geçer, sene sonuna kadar dolarda 40 TL seviyesinin görüleceğini açıkladı. 

Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kuru bugün kaç lira? Dolar bugün kaç lira? 17 Şubat 2023 dolar/TL kuru kaç lira oldu? Son dakika dolar/TL kuru...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL BUGÜN KAÇ LİRA? DOLAR/TL KAÇ TL OLDU? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU 17 ŞUBAT 2023

17 Şubat Cuma dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satamk isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar/TL kuru güne hafif yükselişle başladı. Dolar endeksi güne yüzde 0,58 yükselişle başladı ve 104,398 oldu. Dolar/TL kuru alış fiyatı 19,08 lira, satış fiyatı ise 19,145 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 20,25 lira satış fiyatı 20,366 liradan değerleniyor. 

PİYASALARDA SON DURUM!

Hisse senetleri kur ve tahvil faizleri uzun bir süredir belli bir dar bant içerisinde tutuluyor. Hisse senetlerinde yoğun destekler dün yüzde 10'luk bir yükselişe neden olmuştu.

Bugün de aynı destek devam etse de endekse yansıması sınırlı kaldı. Şu an BİST100 endeksi yüzde 1.6 artış kaydetti. 

Dünyada ABD'den son dönemde gelen veriler hem büyüme hem de enflasyon açılarından FED'in daha fazla faiz artırmasını gerektirir düzeyde gelince piyasa etkisi olumsuz oluyor. Bugün de ÜFE enflasyonu beklentilere oranla daha yüksek geldi. Bu nedenle de ABD hisse senetleri güne yüzde 1'in üzerinde kayıplarla başladı.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlar acilen baksın! 17 Şubat 2023 altın fiyatları

Dolar 24 TL olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer resmen tarihi açıkladı! Elinde dolar olanlar hemen baksın