Kent Haberleri

Dolar 10 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Resmen açıklandı! Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Milyonlarca kişi dolar için yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 10 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi... Dolar kuru Fed faiz kararı sonrasında yatay seyrederken haftaya yine yatay başladı

Dolar kuru haftanını ikinci işlem gününde de ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru Fed faiz kararı sonrasında yatay seyrederken haftaya yine yatay başladı. Yatırımcılar ve elinde dolar olanlar dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Doların 10 gün içinde tam tamına ne kadar olacağı belli oldu. Elinde dolar olanlar hazır olsun! Son rakam verildi...

DOLAR 10 GÜN İÇİNDE TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Milyonların gözü dolar kuruna çevrildi. Son zamanlarda yatay seyrine devam eden dolar/TL için yatırımcılar ''dolar  yükselecek mi,  düşecek mi, dolar ne kadar oalcak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 10 içinde ne kadar olacağını açıkladı.  Geçer, doların 10 gün içinde yükselmeye devam ederek aralık ayı içinde doların tam tamına 20 TL olacağını belirtti. 

DOLAR/TL KURU SON DAKİKA!

Spon dakika dolar/TL kuru yatırımcılakr ve dolar almak isteyenler tarafından merakla yakından takip ediliyor. Dolar endeksi haftanın ikinci işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar endeksi bugün 103 seviyesinde işlem görüyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 18,74 lira, satış fiyatı ise 18,76 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 19,89 liradans atışa sunuluyor. Euro dolar paritesi bugün 1,060 seviyesinde değerleniyor.

MERKEZ BANKASI DOLAR BEKLENTİSİ!

Geçtiğimiz hafta piyasalar açısından çok kritik gelişmeler yaşandı. Fed faiz kararını açıklanarak ardından Avrupa Merkez Bankası faiz kararı takip edildi. Aralık ayı piyasa katılımcıları anketinde yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket dönemine göre 19,54 lira iken, bu dönemde 18,78 lira oldu. Böylece, Merkez Bankasının yıl sonundaki beklentisi gerilemiş oldu.

Altın fiyatları rekora göz kırptı! 1 gram altın ne kadar oldu! Altını olan koşsun hemen! 20 Aralık 2022 altın fiyatları

Dolar, altın, gümüş neyiniz varsa hemen bakın! İslam Memiş tarih verdi! Şimdi bakmayan bin pişman!

Dolarda kimsenin bilmediği sır perdesi aralandı! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Selçuk Geçer son noktayı koydu!