27 / 04 / 2024

Dolar 100 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar yandı!

Dolar 100 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar yandı!

Türk,ye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını sabit tuttu. Kararın ardından dolar kurunda gevşeme olurken, ekonomist Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıkladı.



Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrasından dolar kurunda yükseliş başladı. Ekonomist Selçuk Geçer doların asıl yükselişe geçeceği tarihi açıklayarak geleceği rakamı açıkladı.

DOLAR 31 LİRAYI GEÇTİ!

Dolar kontrollü yükselişine devam ediyor. Dolar kuru 31 lira seviyesini geçerek rekor kırdı. Merkez Bankası faiz kararı sonrası 31 lirayı aşan dolar bugün tekrar yükselmeye devam ediyor. Ekonomistler Merkez Bankası karar metnindeki açıklamaları 'şahin' açıklamalar olarak değerlendirdi. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edeceo mi? Dolar ne olur?

Dolar 100 TL olacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar yandı!

DOLAR 100 TL OLACAK!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 100 TL olacağını söyleyerek ''büyük kriz geliyor'' diyerek uyardı.

Geçer: ''Dolar 100 lira olacak. 30 liralık dolar kurunun yüzde 200 devalüe olmasından bahsediyoruz. Gerçekte 30 lira olmayan bir dolar kuru olduğunu biliyoruz. Doların bugün gerçek değeri en az 50 lira olduğunu biliyoruz. 1 sene sonra hatta seçimden sonra dolar kuru 100 lira olur. Çok şaşırtıcı değil. Niye şaşırıyoruz ki..." dedi.


DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 26 ŞUBAT 2024 DOLAR KAÇ LİRA? 1 DOLAR BUGÜN NE KADAR?

26 Şubat dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar kuru güne yükselişle başladı. Dolar alış fiyatı 31,85 lira, satış fiyatı 31,21 liradan işlem görüyor. Euro kuru ise 33,68 liradan alınıp, 33,81 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0834 bandından hareket ediyor.

 

'Dolar 50 TL oldu' diyen Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu! Kimse itiraz etmedi!
Profesörden dolar yorumu: Dolar 40 TL'ye yükselecek!

Geri Dön