Kent Haberleri

Dolar 12 gün sonra tam bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen altını çizdi! Elinde dolar olanlar durmayın hemen bakın!

Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını merak edip araştırmaya devam ediyor. Merkez Bankası doların 12 sonra ne kadar olacağını altını çizerek açıkladı.  Elinde dolar olanlar durmayın hemen bakın! Yatırımcılar en çok da doların kaç lira olacağını merak ediyor

Dolar kuru son durum milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar en çok da doların kaç lira olacağını merak ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası doların yıl sonunda yani 12 gün sonra ne kadar olacağını altını çizerek açıkladı. Elinde dolar olanlar durmayın hemen bakın!

 

DOLAR12 GÜN SONRA TAM BU KADAR OLACAK!

Milyonlarca vatandaş doların ne kadar olacağını araştırıyor. Vatandaşlar ''dolar bugün ne kadar olacak, dolar kaç lira olacak, dolar kaç TL olacak?'' gibi soruların yanutlarını merak ediyor. Merkez Bankası ise yıl sonunda doların ne kadar olacağını açıkladı.

Merkez Bankası geçtiğimiz hafta aralık ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. 2022 yılı Aralık ayı Piyasa Katılımcıları Anketi, reel sektör ve finansal sektör temsilcileri ile  profesyonellerden oluşan ve toplamda 44 katılımcı ile değerlendirildi. Çıkan sonuca göre doların yıl sonu beklentisi belli olmuş odu. Dolar tam bu kadar olacak!

Geçen hafta piyasalar açısından çok kritik gelişmeler yaşandı. Fed faiz kararını açıkladı ardından Avrupa Merkez Bankası faiz kararı takip edildi. Aralık ayı piyasa katılımcıları anketinde yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket dönemine göre 19,54 TL iken, bu dönemde 18,78 TL oldu. Böylece, Merkez Bankasının yıl sonundaki yani 12 gün sonrası dolar beklentisi belli olmuş oldu. 

DOLAR/TL KURUNDA SON DURUM!

Son dakika güncel dolar kuru hem yurt  içi hem de yurtdışı piyasalarda yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından heyecanla takip eidliyor. Dolar/TL kuru geçen hafta Fed'in faiz kararı sonrası yatay seyrine devam ederken yatırımcılar doların yeni haftaya nasıl başladığını merak ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira?


Dolar/TL kuru alış fiyatı 18,73 lira, satış fiyatı ise 18,76 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 19,43 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0629  seviyesinden değerleniyor.

İslam Memiş’ten 31 Aralık uyarısı! Doları ve altını olanlar çok dikkatli olsun!

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Altın ve dolar 2023'te ihya edecek

Altın fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 19 Aralık 2022 canlı altın fiyatları