Kent Haberleri

Dolar 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar gardınızı alın!

Fed faiz kararı faiz kararını açıkladıktan sonra gözler dolar kuruna çevrildi. Yatay seyrinde devam eden dolar kuru için yatırımcılar ''yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte dolar 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar gardınızı alın! Dolar kurunun kaderini belirleyen kritik gelişme FED faiz kararı açıklandı

Güncel dolar/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatıırmcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kurunun kaderini belirleyen kritik gelişme FED faiz kararı açıklandı. Gözler dolara çevrilirken yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Konu ile ilgili ekonomistlerden açıklamalar gelmeye başlarken doların 14 gün içinde ne kadar olacacağı belli oldu. Yastık altında doları olanlar gardınızı alın, dolar tam bu kadar olacak!

FED FAİZ KARARI SONRASI DOLAR/TL KURU NE OLDU?

Fed faiz kararı çarşamba günü açıklandı. Karar açıklanana kadar dolar kuru diğer ülke para birimleri karşısında değer kaybetmeye devame derken karar sonrasında da yatay seyrine devam etti. Fed faiz kararını  beklentiler doğrultusunda 50 baz puan artışı yaptı. Bu karar Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell tarafından belirtilmişti. Dolar endeksi 103 seviyelerine kadar gerilerken bugün de 104,005 seviyesinden değerleniyor. 

Öte yandan yatırımcılar doların ne kadar olacağını yükselip yüklselmeyeceğini merak ediyor. Peki dolar ne kadar olacak? Ekonomsitlerden açıklamalar gelmeye başladı. 

DOLAR 14 GÜN İÇİNDE TAM BU KADAR OLACAK!

Doların ne kadar olacağını araştıran yatırımcılar aynı zamanda ekonomistlerin dolar yorumlarını da takip ediyor. Dolar yorumları ile bilinen Ekonomsit Selçuk Geçer, emin bir şekilde doların aralık ayı içinde 20 TL olacağını söyledi. 

DOLAR/TL KURUNDA SON DURUM!

Güncel son dakika dolar kuru yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tatarfından heyecanla takip ediliyor. Yatırımcılar bugün de ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira, bugün dolar/TL kaç TL?'' sorularının yanıtlarını aratıyor.

16 Aralık 2022 dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde 18,71 liradan alınıp, 18,74 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru şse 19,96 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise bugün 1,0646 bandonda hareket ediyor. Dolar endeksi ise 104 seviyesinde işlem görüyor.

Her dediği tutan İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklama! Nakdi olan yaşadı

Dolar ve konut için kritik uyarı! Cümbüş o zaman kopacak, hazırlıksız yakalanmayın!

Dolar bugün ne kadar? 15 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!