Ekonomi

Dolar 14 gün sonra böyle olacak! Cebinde 1 doları bile olanlar bakmadan sakın geçmeyin

Dolar kuru gelişmiş tüm para birimleri karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Fed'in agresif artırım beklentileri doların güçlenmesini sağlıyor. PDolar için kritik gelişmeye ise sadece 14 gün kaldı.  Euro, sterlin japon yeni karşısında büyük değerler kazanan dolar resmen şaha kalktı

Dolar Fed'in agresif faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi ile güçlenmeye devam ediyor. Euro, sterlin japon yeni karşısında büyük değerler kazanan dolar resmen şaha kalktı. Doların yükselişinin ardından dolar ne kadar olacak? sorusu merak ediliyor. Doların 14 gün sonra nasıl olacağı belli oldu. İşte dolarda son durum...

DOLAR 14 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK...

Dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününe de yukarı yönlü başladı. Doların yükselişi hız kesmeden bugün de devam ediyor. Yatırıcmıalr ve cebinde dolar olanlar dolar kurunun ne kadar olacağını merak ediyor.

Dolar için ise kritik gelişmeye sadece 14 gün kaldı ve 14 gün sonra doların ne kadar olacağı belli olacak. 

 

Piyasaların büyük merakla beklediği faiz ABD (FED) faiz kararı 21 -22 Eylül tarihlerinde belli olacak. Faiz kararının açıklanması ile doların yukarı yönlü hareket etmesi de bekleniyor. 

Dolar/TL kuru bugün 18,39 TL seviyesinden işlem görüyor. Faiz kararı sonrası bu doların bu seviyelerin üzerine çıkması bekleniyor.

DOLAR GÜÇLENİYOR

ABD dolar kuru bu haft içerisinde gelişmiş tüm para birimlerine karşı tek tek güç kazandı. Önce euro ardından sterlin en son ise Japon yenine karşı büyük güç kazanan dolar resmen şaha kalktı. Bu yükselişlerde FED'in vereceği fazi kararı öncesinde hırçın davranışlar etkili oluyor. 

 

Son dakika euro dolar paritesi bugün tekrar 0,98 seviyesinden işlem görüyor.
Japon Yeni'nin dolar karşısındaki güçsüzlüğü ise bugün de devam ediyor. Analistelere göre Dolarının 145 yen seviyesini test edebileceğine inananların olduğu kadar, 145 seviyesinde yenin bir miktar destek bulabileceğini savunanalarınd olduğu belirtildi.

Peki dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç TL? Dolar bugün kaç lira? Dolar ne kadar? Dolarda son durum ne? İşte son dakika dolar kuru 8 EYlül 2022

 

DOLARDA SON DURUM

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket ediyor. Dolar kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,32 TL, satış fiyatı ise 18,40 TL seviyesinde işlem görüyor.

Altın fiyatları bugün herkesi şok etti! Bakan bir daha baktı! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Son dakika

Dolar şahlandı, Euro, Sterlin ve Yen dibe vurdu

Dolar ne altın dinledi, ne euro..Beklenen rakam şimdi açıklandı! Doları olanlar hemen bakın