Kent Haberleri

Dolar 14 gün sonra resmen bu kadar olacak! Yastık altında 1 doları bile olanlar acil baksın

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar 14 gün sonra resmen bu kadar olacak! Yartık altında 1 doları bile olanlar acil baksın. Yatırımcılar ''dolar ne olur, dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor

Doların ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar dolar yorumlarını ve son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''dolar ne olur, dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Yatırımcılar konu ile ilgili uzman yorumlarını ve son dakika gleişmeleri yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra, dolar aşağı yönlü düşüşüe geçti. Sonrasında yaşanana Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından piyasalar alt üt oldu. Dolar ve altın piyasaıs gerilemeye başladı.

Peki dolar yğkselecek mi? Dolar ne olacak? Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar 14 gün sonra resmen bu kadar olacak! Yartık altında 1 doları bile olanlar acil baksın.

DOLAR 14 GÜN SONRA RESMEN BU KADAR OLACAK!

Yatırımcıların gözü kulağı dolarda. Dolar yükselecek  mi yoksa  düşecek mi? sorusu en çok merak edilenler arasında  yer alıyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist  Selçuk Geçer, doların ne kadar olacağını açıkladı.

Geçer, doların 14 gün içinde yani Şubat ayında 24 TL olacağını açıkladı. Doların yükselişe geçeceğini belirten Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı. Doların yükselerek rekor kıracağını belirten Geçer, yatırımcıların ellerindeki dolarlara sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. 

Bugün dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar/TL kaç lira? 14 Şubat 2023 dolar/TL kaç lira? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 14 Şubat 2023 dolar/TL kuru.

DOLARDA SON DURUM! 14 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KURU NE KADAR?

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Bugün dolar kaç lira, dolar kaç TL? Dolar bugün kaç lira oldu?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar endeksi bugün 103,065 bandından  hareket ediyor. Dolar alış fiyatı 19,066 lira, satış fiyatı 19,11 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 20,44 lira, satış fiyatı ise 20,52 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0738 bandında değerleniyor.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat altın fiyatları