Kent Haberleri

Dolar 14 gün sonra tam bu kadar olacak! Geri sayım başladı! 1 doları bile olanlar pusuya yattı! Hemen bakın

Dolar 14 gün sonra tam bu kadar olacak! Geri sayım başladı! 1 doları bile olanlar pusuya yattı! Hemen bakın. Yurt içi piyasalarının kapalı olmasından dolayı milyonlarca kişi yurt dışı piyasalarda dolar/TL kurunu yakından takip ediyor

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeler hafta sonunun ikinci günü olan Pazar günü de yakından takip ediliyor. Yurt içi piyasalarının kapalı olmasından dolayı milyonlarca kişi yurt dışı piyasalarda dolar/TL kurunu yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira olacak? Dolar ne olur?'' gibi sorularının yanıtlaırnı arama motorlarında aratıyor. 

Dolar 14 gün sonra tam bu kadar olacak! Geri sayım başladı! 1 doları bile olanlar pusuya yattı! Hemen bakın.

FED FAİZ KARARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Doların yönünü belirleyecek olan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı 21-22 Mart tarihinde açıklanacak. Piyasaların merakla beklediği faiz kararının açıklanması ile doların yönü belli olacak. Fed Başkanı Jerome Powell 14 gün öncesinden açıklamalarda bulunmaya başladı. 

Fed Başkanı Powell, para politikasına yönelik değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. 

 

Powell ilk olarak, dezenflasyonist sürecin biraz zaman alacağını belirtti. Bu verilerin beklenenden daha güçlü gelmeye devam etmesi için faiz oranlarını daha fazla artırmalarının gerekebileceğini söyledi. 

Fed'in şahin tutumlarına devam etmesi doların da yönünün yukarı yönlü olacağının sinyallerini verdi.

Peki dolar tam olarak ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar kaç lira olacak? İşte dolar yorumun son dakika...

DOLAR 14 GÜN SONRA TAM BU KADAR OLACAK! 

Dolar ne olur? sorusu gündemden hiç düşmüyor. Özellikle son günlerde sıkça aratılan konular arasında yer alan doların yönü milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor.

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili beklentisini açıkladı. Geçer, doların 24 TL olacağına dair beklentisini yineledi. İlk aşamada doların 24 TL olacağını belirten Geçer elinde dolar olan yatırımcıları uyardı.

Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 5 Mart 2023 dolar kaç lira? 5 Mart 2023 doalr/TL kuru...

 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 5 MART 2023 DOLAR KAÇ LİRA? BUGÜN DOLAR/TL KAÇ TL?

5 Mart dolar ne kadar? Dolar/TL bugün kaç lira? Dolar bugünn kaç TL? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? soruları milyonlarca yatırımcı ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırışlıyor. Bugün dolar/TL kutu güne yatay başladı. Dolar/TL bugün 19,12 TL'den alınıp, 19,145 TL'den satılıyor. 

Altın fiyatları gaza bastı! Peş peşe açıklandı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! 5 Mart 2023 altın fiyatları

Dolar bugün ne kadar? 4 Mart 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!