Kent Haberleri

Dolar 14 TL birden düşecek! O tarih resmen belli oldu! Doları olanlar köşeye sıkıştı! Elinde dolar olanlar acil bakın

Fed'in faiz kararı sonrası piyasalarda merakla beklenen dolar fiyatının yönü ile ilgili uzmanlardan yorumlar gelmeye başladı. Dolar 14 TL birden düşecek! O tarih resmen belli oldu! Doları olanlar köşeye sıkıştı! Elinde dolar olanlar acil bakın! Karar sonrası gözler dolara çevrildi

Piyasalarda merakla beklenen Fed faiz kararı açıklandı. Karar sonrası gözler dolara çevrildi. Elinde dolar olan yatırımcılar doların ne olacağını araştırmaya başladı. Dolar ne olur? Dolar 14 TL birden düşecek! O tarih resmen belli oldu! Doları olanlar köşeye sıkıştı! Elinde dolar olanlar acil bakın!

DOLAR 14 TL BİRDEN DÜŞECEK!

Stratejist İbrahim Ufuk Kaynak, dolar ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yatırımcılar dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun üzerine Stratejist İbrahim Ufuk Kaynak, doların 14 TL birden düşeceğini açıkladı.

İbrahim Ufuk Kaynak Türkiye'nin enerji üssü haline gelmesi halinde doların 5 TL'ye düşebileceği konusunda dikkat çeken bir yorumda bulundu.

 

DOLARI OLANLAR KÖŞE SIKIŞTI!

Dolar kuru güne 18,81 TL seviyesi ile yatay başlarken yatırımcılar uzmanların dolar yorumlarını takip ediyor. Bugün dolar ile ilgili en çarpıcı açıklama Stratejist İbrahim Ufuk Kaynak'tan geldi.

Kaynak; ''Türkiye, petrol ve gaz ihracatı konusunda ülkeleri denklemi değiştirecek bir düzenlemeye gidecek. Putin tarafından verilen gazın tüm haklarının Türkiye'ye verilmesiyle, Türk lirası ödemelerinin talep edilmesi durumunda, dolar 5-6 TL'ye düşer. 

Ekonomi ile ilgili olarak, Merkez Bankası'nın ve devletin durumunu bilmesek bile, bu faydalı olacağını söyleyebiliriz. 

Türkiye 6 ay sonra petrol ve gaz merkezi olabilir ve dolara tokat vurarak dünyaya mesaj verebilir.''ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA DOLAR KURU!

2 Şubat Perşembe son dakika dolar kuru küçük ve büyük ölçekli, yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL kuru güne yatay başladı. Dolar endeksi bugün düşüşe geçerken 100 seviyesine geldi.

  

Dolar/TL kuru alış fiyatı  18,96 TL, satış fiyatı ise 18,98 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 20,88 lira ile yükselmeye devam ediyor. Bugün euro dolar paritesi 1,10 seviyesine yükseldi. 

Doları olanlar hemen baksın! Dudak uçuklatan rakam göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Dolar/TL son dakika

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları