Kent Haberleri

Dolar 15 gün sonra tamı tamına bu kadar olacak! Rakamı duyan buz kesti! Bu dönemde dolar satılır mı?

Doların ne kadar olacağı son zamanlarda en çok merak edilen konulara arasında yer alıyor. Yatay seyir devam ederken uzamanlar doların önümüzdeki günlerde ne kadar olabileceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ederken kurda yükseliş sürüyor

Dolar/TL kurunda yaşanan son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ederken kurda yükseliş sürüyor. Bir çok tatırımcı tarafından güvenli liman olarak görülen doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Milyonlarca yatırımcı "Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi?" sorularına yanıt arıyor. 

İşte uzman isimden dolar 15 gün içinde ne kadar olacağına ilişkin öngörüsü...

DOLAR 15 GÜN İÇİNDE BU KADAR OLACAK!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların ilerleyen günlerde kaç lira olacağına ilişkin tahminini duyurdu.

Türkiye'de doları baskılamak için korkunç bir kaynağın israf edildiğinine dikkat çeken Geçer dolar ile ilgili kritik değerlendirmeler yaptı.

Dolarda baskı olduğunu kaydederek bu baskının daha uzun süre devam etmemesi gerektiğini vurgulayan Selçuk Geçer; ''Dolar kuru, er ya da geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek seviyesi olan 24 liraya gelecek" diyerek bu ay içinde doların 24 lira seviyelerine ulaşabileceğini öngörüyor. 

"Dolar kuru baskılanarak mı 18 lirada tutuluyor hâlâ?" sorusunu yanıtlayan ekonomist Selçuk Geçer "Tabi, baskılanarak 18 lirada tutuluyor ve 24 lira olmuş olsaydı bugün asgari ücret 8,500 lirayı böldüğünüz zaman yine 350 dolar civarında tutacaktı" dedi.

Geçer, doların baskı altında olduğundan 18 lira seviyelerinde işlem gördüğünü ifade etti. Buna rağmen doların 15 gün içinde tam 24 lira olacağını açıkladı.

İşte güncel dolar kuru...

15 OCAK 2023 DOLAR/TL KURU

Dolar dolar kuru 15 Ocak 2023 yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru önceki kapanışını 18,93 seviyesinden yaparken, önceki açılışı ise 18,93 liradan yaptı. Bugün en yüksek 18,991 lira seviyesi görülürken dolar/TL kuru yukarı hamlelerinde devam ediyor.

Dolar/TL kuru bugün 18,11 liradan alınırken, 18,13 liradan satışa sunuluyor. Dün dolar endeksi 103,17 seviyesinde iken, bugün değer kaybederek 101,948 seviyesinde işlem görüyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 20,72 liradan satılıyor.

Benzin, motorin, LPG fiyatlarına zam geldi mi? Son dakika: Opet, BP, PO, Total, Shell 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Bunu yapan emeklilerin maaşı katlanıyor!Bunu haberi okuyan emekliler zil takıp oynayacak!O tarihe kadar mutlaka başvurun

A101’de midi fırın 749 TL, elektrikli süpürge 949 TL, blender 279 TL! İşte A101 19 Ocak 2023 fiyat listesi