Kent Haberleri

Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi 

10 Şubat Cuma dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda yatay seyreden doların ne kadar olacağı merak konusu. Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa sakın bakmadan geçmeyin!  Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından araştırılıyor

Son dakika dolar kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Dolar kuru haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Peki dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? 

Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi!

DOLAR 18 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Yatırımcılar ''Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar kaç lira olacak?'' sorularının yanıtlarını aratıyor.  Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yönü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Geçer, doların ilerleyen günlerde zirve yapacağını açıkladı.

Doların yükselişe geçeceğini belirten Geçer doların 18 gün sonra 24 TL olacağını söyledi. Elinde dolar olanların dolarlarını satmamasını söyleyen Geçer, yatırımcıları bu konu hakkında uyardı.

Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! Dolar bugün ne kadar? 10 Şubat dolar kuru kaç lira? Dolar kaç TL oldu? Son dakika dolar gelişmesi.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 10 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KAÇ LİRA? DOLAR BUGÜN NE KADAR?

10 Şubat 2023 Cuma günü dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

Dolar/TL bugün de güne düşüşle başladı. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira? sorularını yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 19,023 lira, satış fiyatı ise 19,060 lira. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,46 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi ise 1,0738 bandından hareket ediyor.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları