Kent Haberleri

Dolar 19 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Dolar o rakamı görecek! Hemen bakıp dövizciye koşun!

Doların 19 gün sonra ne kadar olacağı belirlendi. Bunu duyan cüzdanını alıp dövizciye koşacak. Analistler art arda açıklama yaptı. Hemen bakmayan, çok pişman olacak! İşte bütün detaylar... Bu haberi duymayan görmeyen kalmasın

Analistler, doların 19 gün sonra geleceği rakamı duyurdu. Bu haberi duymayan görmeyen kalmasın. Analistler açıklamaları bir biri ardına gerçekleştirdi. Hemen bakmayan sonra çok ama çok pişman olur. İşte ayrıntılar...

 

Doların asıl değerinin şu anda 24 lira olduğunu fakat hükümetin seçime kadar doları kontrol altında tutmaya çalıştığını söyleyen Geçer, “Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil.

Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 lirayı görecek.”Dedi.

 

”BASKILAMAK İMKANSIZ”

Doların değerinin zaten reel sektör gerçek değeri olduğunu söyleyen Geçer, şöyle dedi:

“Türkiye’nin kısa vadeli borcu tarihinin en yüksek seviyesinde. 190 milyar dolara yakın bir borç var 1 yıl içerisinde ödenmesi gereken. Böyle bir yakın dönemli borç varken artık doları baskılamaz imkansız, yakında yeniden tırmanmaya başlayacak.”

 

“BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ” ŞEKLİNDE UYARDI

Borsa İstanbul ile ilgili de konuşan yapan Geçer, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda son zamanlarda yaşanan inişli çıkışlı borsa gelişmelerinin altını çizdi ve şunu dedi: “Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değil. Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz.” şeklinde konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 1 senelik maaşını deprem mağdurlarına bağışladı!
Sosyal yardımlarda son durum! Hemen bakın! Hesaplara tıkır tıkır para yatacak!
Emekli maaşını Halkbank'tan alan dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!