Kent Haberleri

Dolar 2 hafta sonra bu rakamı görecek! Peş peşe açıklanan rakamı görenler çarpılıp kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Dolar yatırımı dendiğinde akla gelen ilk isimler arasında yer alan Ekonomist Selçuk Geçer, doları olan vatandaşlara seslenerek, doların iki hafta sonra ne kadar olacağını açıkladı. Rakamı görenler çarpılıp kaldı... Hemen siz de bir bakın...Uzun bir zamandır 18 lira bandından seyreden ve akıbeti yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar için ekonomistlerden ve uzmanlardan da açıklamalar peş peşe geldi

Hiç kuşkusuz en önemli yatırım araçları arasında yer alan dolar, kafa karışıklığı yaratmayı sürdürüyor. Uzun bir zamandır 18 lira bandından seyreden ve akıbeti yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan dolar için ekonomistlerden ve uzmanlardan da açıklamalar peş peşe geldi.

Dolar 2 hafta sonra bu rakamı görecek! Peş peşe açıklanan rakamı görenler çarpılıp kaldı... Hemen siz de bir bakın...

ÜNLÜ EKONOMİST SELÇUK GEÇER’DEN ÇARPICI DOLAR AÇIKLAMASI

Son dönemlerin en ünlü ekonomistleri arasında yer alan Selçuk Geçer, dolar için çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Resmi Youtube kanalında zaman zaman yayınlar yapan ve emtialar hakkında öngörülerini paylaşan ekonomist Selçuk Geçer, doları olan kişilere de seslendi.

“DOLAR ENDEKSİ DÜNYADA DÜŞÜŞ GÖSTERECEK”

Doların bundan sonra daha fazla yükselme şansını olmadığına değinen ünlü ekonomist Geçer, ilk olarak ABD'de enflasyonun gerileme sinyali vermesine de dikkatleri çekti.

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar karşısında dünya para birimlerinin atağa geçeceğini dile getirerek, önemli açıklamalar yaptı.

"Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor." diyen Selçuk Geçer, "çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi." dedi. Selçuk Geçer, önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenara koyduğunu belirtti.

KASIM VE ARALIK AYINDA DOLAR NE KADAR OLACAK?

Yaptığı açıklamada piyasalarda dalgalanmaların olacağını dile getiren Selçuk Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 lira ve üzerine çıkabileceğini de dile getirdi.

DÜNYADA DÜŞECEK AMA TÜRKİYE’DE 35 LİRAYI GÖRECEK

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, ülkelerin para birimlerinin dolar karşısında değer kazanacağını dile getirirken, Türk Lirası’nın dolar karşısında göreceği rakamı da duyurdu.

Dünyada doların düşeceğini ama Türkiye'de doların Türk Lirası karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabileceğini söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer,  "Bu bugünde olabilir, bu yarın da olabilir, bu üç ay sonra da olabilir" dedi.

Gram altının bu rakama gelmesine adeta ramak kaldı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen açıklanan bu rakama bir göz atın!

Asgari ücret için 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Bu rakamları görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Evde bakım parası ödemeleri için müjde geldi! Paralar hesaplara tek tek yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!