Ekonomi

Dolar 20 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı verdi! Hemen bu rakama bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun Ağustos ayının sonunda ne kadar olacağını açıkladı ve yıl sonu tahmininde bulundu. İşte detaylar...Yaptığı açıklamada para politikalarını eleştiren Selçuk Geçer, dolar kuru için de yine bazı tahminlerde bulundu

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuru için yeni analizler geldi. Yaptığı açıklamada para politikalarını eleştiren Selçuk Geçer, dolar kuru için de yine bazı tahminlerde bulundu.

Peki Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili neler söyledi? Dolar kuru 20 gün sonra ne kadar olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, dolar için ağustos sonu beklentisini açıklayan Geçer, "Ağustos ayı sonu eylül başı itibari ile benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler” diye konuştu.
Peki Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili neler söyledi? Dolar kuru 20 gün sonra ne kadar olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

"30 TL'NİN KIYISINA GELEBİLİR"

Yaptığı açıklamada kış aylarının sert geçeceğine de değinen Ekonomist Selçuk Geçer, kur hareketleri açısından bakıldığında da sertleşmeye başlayacağını dile getirerek, yalnızca enflasyonun etkisinin kura uygulanmasıyla, dolar kurunun 30 liranın kıyısına gelebileceğini düşündüğünü kaydetti.

"DOLARI BİR ANDA  60-70 LİRA OLARAK GÖREBİLİRİZ"

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, ilerleyen dönemlerde uygulanan para politikalarının değişmediği takdirde doların yukarı fırlayacağını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada eğer bu politikalarında ısrar ederlerse, direnirlerse kırılmanın yaşanacağını kaydeden Selçuk Geçer, söz konusu bu durumun  5 Nisan 1994’e götüreceğini kaydederek, dört beş katına kadar artışlar görülebileceğini söyledi. Geçer ayrıca bir anda 17 olarak görülen dolar kurunu 60-70 lira şeklinde görebileceğimizi de sözlerine ekledi. Yaptığı açıklamada "Umarım öyle bir şey olmaz ancak bu işin sadece para politikaları ile yönetilmeyeceğini hâlâ anlamış değiller." diyen Geçer, yalnızca algı ve sözle yönetilemezsin" dedi.
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen enflasyon rakamları ile  ilgili de bazı önemli değerlendirme yaparken bunun kura yansımasının 30-35 lira bandını bulacağını dile getirdi.

Yeni Renault Clio'nun fiyatı 180 bin TL olacak! Şimdi herkes otomobil alabilecek!

EYT'de en güçlü formül ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı! Hemen siz de bakın!

HSBC yıl sonu dolar/TL tahminini arttırdı! O rakamı duyan inanamadı!