Kent Haberleri

Dolar 20 TL'yi geçti! Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar 20 TL kuru seçimin ardından güne yükselişle başladı. Doları bilen adam Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı.  Dolar kuru 20 TL'yi geçerken, yatırımcılar doların ne zaman zirve yapacağını merak ediyor


Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı. Dolar kuru 20 TL'yi geçerken, yatırımcılar doların ne zaman zirve yapacağını merak ediyor.

DOLAR O TARİHTE 25 TL OLACAK!

Selçuk Geçer, ''dolar 25 TL oldu'' hayırlı olsun diyerek doların 25 TL yolculuğuna çıktığını belirtti. 

Selçuk Geçer doların 20 lirayı kırana kadar biraz zorlandığını ve 20 lirayı kırdıktan sonra ''biz 24 -25 lirayı görürüz yakın zamanda. Altını çizelim bunun.'' dedi. 

Doların haziran ayından sonra 25 TL seviyelerine geleceğini söyleyen Selçuk Geçer, doları olan yatırımcıları uyardı. Elinizdeki dolarlarar sahip çıkan diyen Geçer, yatırımcılara dolarlarınızı bozdurmayın diyerek uyardı.

Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar/TL kaç lira oldu? 15 Mayıs  dolar kaç TL? 15 Mayıs 2023 dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM!

Milyonlarca yatırımcı dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Yatırımcılar ''Dolar bugün ne kadar, Dolar kaç lira? Dolar kaç TL oldu?'' soruları yanıtlarını merak ediyor. 

Dolar/TL kuru an itibariyle 20,43 lira, satış fiyatı ise 20,69 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarsa euro/TL kuru alış fiyatı 22,10 lira, satış fiyatı ise 22,46 liradan işlem görüyor.

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Altındaki beklentisini açıklayan İslam Memiş peş peşe açıkladı! Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor