Kent Haberleri

Dolar 21 TL olarak hesaplanıyor! Makas 1 TL'yi aştı! Uzmanlar bas bas bağırdı! Zam geliyor zam...

Bankalarla piyasa arasındaki kur makası gittikçe açıldı. Dolar artık 21 TL'den hesaplanmaya başlanırken uzmanlar bas bas bağırdı! Zam geliyor zam... Piyasa uzmanları ise bu durumun en geç seçimlerden sonra otomotivden mobilyaya, çatal bıçaktan cam ürünlerine kadar yeni zamlar getireceğini belirtti

Dolar kuru 21 piyasalarda liradan hesaplanmaya başlandı. Piyasa uzmanları ise bu durumun en geç seçimlerden sonra otomotivden mobilyaya, çatal bıçaktan cam ürünlerine kadar yeni zamlar getireceğini belirtti.

DOLAR 21 TL OLARAK HESAPLANIYOR!

Ekonomik kriz nedeniyle her geçen gün yeni bir zam haberi karşımıza çıkıyor. Zam yağmuru, vatandaşın alım gücünü giderek zayıflatırken, çoğu sektörde yeni fiyat artışlarının da olması bekleniyor. Bankalararası piyasa ile banka ve serbest piyasa döviz satış fiyatları makasının 1 lirayı aşmasının ardından Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, artık maliyet hesabı yaparken doların 21 lira olarak  hesaplandığını açıkladı.

 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yorgancılar, alınan ve satılan döviz kuru arasında 1 TL'den fazla fark olduğunu söyleyerek: ''19,4-19,5’ten bozduğunuz doları almaya kalktığınızda 20,5-21 seviyeleriyle karşılaşıyorsunuz. Bu da döviz borcu olanların maliyetini etkileyen bir durum. Maliyet yaparken herkes 21 liralık doları baz alıyor” dedi.

ZAM GELİYOR ZAM...

Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSİAD) Başkanı Süleyman Ekinci de kurdaki makası ele aldı. Ekinci kurdaki makasın yarattığı bu zararın, en geç seçimden sonra otomotivden mobilyaya, çatal bıçaktan cam ürünlerine kadar yeni zamların geleceğini açıkladı.

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? KAPALIÇARŞI DOLAR/TL KURU 27 NİSAN 2023!

Dolar/tl kuru yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru önceki kapanışını 20,335 TL'den yaparken, bugün güne düşüşle başladı. Yüzde 0,71 değer kaybeden euro/TL kuru 20,26 liradan alınıp, 20,29 liradan satılıyor.

Dolar sadece 5 saat sonra böyle olacak! Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın

Altın piri İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Dolar serbest piyasada 20 TL'yi geçti! Dolar 40 TL olacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer uyardı! Karaborsaya düşebilir

Merkez Bankası faiz kararı öncesi döviz kurlarında son durum! Dolar ve euro almak isteyenler kırmızı alarm!