Kent Haberleri

Dolar 24 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası beklentisini açıkladı! Yer yerinden oynadı!

Fed faiz beklentisi tüm dünyada bekleniyor. Ekonomide gergin bekleyiş başlarken Amerika Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı. Dolar 24 saat sonra böyle olacak. Yer yerinden oynadı. Yarın açıklanacak karar sonrası doların yönü tamamen belli olacak

Döviz piyasası heyecanla Amerika Merkez Banksı faiz kararını bekliyor. Yarın açıklanacak karar sonrası doların yönü tamamen belli olacak. Milyonlarca kişi karar sonrasında dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

Dolar 24 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Yer yerinden oynadı!

AMERİKA MERKEZ BANKASI  (FED) AÇIKLADI!

Küresel piyasalar bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarını takip ediyor. Ülkede yaşanan enflasyonla mücadele kapsamında yeni toplantıda geçtiğimiz ay olduğu gibi 25 baz puan artırıma gidilmesi bekleniyor.

21-22 Mart tarihlerinde gerçekleşen ikinci toplantının ardından politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak, yüzde 4,75-5.00 aralığına yükseltilmişti.

Amerika Merkez Bankası beklentiler doğrultusunda faizleri artırması halinde doların yükselişe geçmesi bekleniyor. 

Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 24 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! Yer yerinden oynadı!

DOLAR NE KADAR OLACAK?

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne olur, dolar yükselir mi, düşer mi? sorusu yanıt ararken uzmanlardan yorum geldi. Uzmanlar doların yükselişe geçerek, 25 TL olmasını bekliyor.

2 Mayıs dolar ne kadar? Dolar/TL bugün kaç lira? Dolar/TL kaç lira oldu? Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç TL? 2 Masyıs 2023...

DOLAR/TL NE KADAR? DOLAR/TL KAÇ LİRA? 2 MAYIS 2023 DOLAR/TL KURU...

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar ne kadar, dolar/TL kaç lira? Dolar ne kadar oldu? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? soruları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru bugün 20,302 liradan alınıp 20,366 liradan satılıyor.  

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenler gözlerine inanamıyor! Hemen bakın! 2 Mayıs 2023 altın fiyatları

Dolar 25 TL olacaksa olsun! Dolar yerine onu alın! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı!