Kent Haberleri

Dolar 24 TL olacak diyen doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar bayram etti! Hemen bakın! 

Dolar 24 TL olacak diyen doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar bayram etti! Hemen bakın! Doları olanlar bu rakamı görünce bayram etti

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 24 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. Doları olanlar bu rakamı görünce bayram etti. Hemen bakın!

DOLAR 24 TL OLACAK!

Dolar tahminleri ile milyonlarca kişinin yakundan takip ettiği isimler arasında yer alan doları bilen adam Selçuk Geçer açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.  Vatandaşların merak ettiği ve yakından takip ettiği dolar kuru ile ilgili tahmini dikkat çeken Selçuk Geçer'den dolar tahmini geldi. Selçuk Geçer dolar kurunun yükselişe geçeceğini belirterek tarih verdi. Dolar kuru için 24 TL olacak diyen Geçer, doların ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı.

Dolar kurunun geçtiğimiz haftalarda 24 TL olması gerektiğini söyleyen Geçer, iktidarın elindeki araçlar ile dolar kurunu baskıladığını söyledi. Açıklamalarında dolardaki yükselilişlerin hıza kazanacağını ve artık  baskılamalarının mümkün olmadığını belirterek "Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak 24 lirayı görecek." dedi.

11 Mart Cumartesi dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar/TL kuru kaç lira oldu? Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kuru şuanda kaç lira oldu? Dolar/TL kapalıçarşı'da kaç liradan alınıp kaç liradan satılıyor? İşte son dakika dolar/TL kuru....

11 Mart CUMARTESİ DOLAR/TL NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ TL?

11 Mart Cumartesi dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından heyecanla takip ediliyor. Dolar/TL kuru hafta içinde 20 TL seviyesine kadar yükseldi. Gözler doların yönünü etkileyecek olan Amerika Merkez Bankası faiz kararıne çevrildi. Amerika Merkez Bankası Başkanı (Fed) Jerome Powell'ın açıklamaları dolar kurunda yüksleişlerin olacağınına yönelik sinyaller verdi.

Bugün dolar/TL kuru güne kazançlı başladı. Dolar/TL kuru bugün an itibariyle 19,13 TL'den alınıp, 19,21 TL'den satılıyor. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! 1 gram bile altını olan bu rakamlara bakıyor! 11 Mart 2023 altın fiyatları

Doların geleceği en yüksek seviye belli oldu! Yastık altında doları olanlar hemen baksın