Kent Haberleri

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın! Piyasalara 10 Ocak'tan itibaren, dolar yağacağının söyleyen Batırel, merak uyandırdı

Ekomoist Necmettin Batırel twitter hesabı üzerinden dolar ile ilgili bir açıklama yaptı. Piyasalara 10 Ocak'tan itibaren, dolar yağacağının söyleyen Batırel, merak uyandırdı. Piyasalarda neler olacak? Doları olanlar koşun bakın!

25 GÜN SONRA DOLAR YAĞACAK!

Necmettin Batırel'den son dakika dolar açıklaması geldi. Batırel, BDDK kararı gereği bankaların 10.5 milyar dolar bozduracağını idda etti. Konuyu twitter hesabından açıklayana Batırel şu ifadeleri kullandı: Twitter paylaşımında Batırel, “10 Ocak’tan itibaren piyasaya dolar yağacak. Bankalar BDDK kararı gereği 10.5 milyar dolar bozduracak. Rusların Avrupa Bankalarında el konulan 17 milyar dolarlık fonuyla 300 milyar euro’luk varlığı kendi ülkeleri dışında yatırım yaparsa çözülecek. Para Türkiye’ye akacak.” dedi.

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar kuru gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası dolar kuru yatay seyrine devam ediyor. Dolar/TL alış fiyatı 18,71 lira, satış fiyatı ise 18,72 liradan işlem görüyor.
Euro dolar paritesi aynı dakikalarda 1,0617 bandında hareket ederken doalr endeksi 103 seviyesinde değerleniyor.

 

FED FAİZ KARARI AÇIKLADI!

Fed faiz kararı dün 21:30'da açıklandı. Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı resmen belli oldu. Fed faizi 50 baz puan artırarak yüzde 4,50'ye yükseltti.

ABD Merkez Bankası Fed yüzde 4 olan faizi 50 baz puan artırarak yüzde 4,50'ye çıkarttı. Böylece Fed faizi 5 defa üst üste artırmış oldu ve faiz 15 yılın zirvesine ulaştı. Fed Başkanı Jerome Powell "Daha yapacağımız çok iş var. Ekim ve Kasım ayı rakamları enflasyon hızında memnun edici düşüşü gösterdi. Ancak enflasyon için riskler yukarı yönlü" ifadelerine yer verdi.

 

Piyasaların gözü bugün de 16:15'te açıklanacak olan Avrupa Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Avrupa Merkez Bankası'nın ise 75 baz puan artırması bekleniyor. 

Dolarda beklenen gün geldi! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Kıyıda köşede doları olanlar zaman kaybetmeden bakın

Altın ve dolar için kritik gün geldi ki çattı! Elinizde altın ve dolar gerçek değerini bulacak! İşte detaylar!

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!