Kent Haberleri

Dolar 25 TL değil 17 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olanlar ters köşe olacak! Görmeyen duymayan kalmasın

Dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. En merak edilenlerden biri de ''dolar ne kadar olacak'' sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar 25 TL değil 17 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olanlar ters köşe olacak! Görmeyen duymayan kalmasın 14 Mayıs seçimine sayılı günler kala döviz piyasasında hareketlilik yeniden başladı tekrar başladı

Dolar kuru artan enflasyonu tetiklemesin diye Ağustos ayından itibaren tüm yollar denendi ve döz kurundakü yükselişin önüne geçilemedi.

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala döviz piyasasında hareketlilik yeniden başladı tekrar başladı. Kapalıçarşı ve bankalar arasında oluşan 3 farklı döviz kurunun ardından bankaların döviz alış ve satışı arasındaki makas da hızla açılmaya devam ediyor.  Prof. Dr. Tahsin Bakırtaş  dolar kuru ile iligili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Dolar 25 TL  değil 17 TL olacak! Tarih belli oldu!  Doları olanlar ters köşe olacak! Görmeyen duymayan kalmasın...

DOLAR 25 TL SONRA 17 TL OLACAK... 

Tahsin Bakırtaş dolar ile ilgili şu ifadeleri kullanı: Bakırtaş, “Dövizde kurulan baraj geçildi. Ekranlarda dolar TL 19.40 civarı gösterirken bu rakam gerçeklikten uzak bir rakam. Döviz almaya kalktığımızda bankada 20.60 TL civarında bir rakam ile alıyorsunuz.

Satmaya kalktığımızda 19.59 TL’ye satıyor. Merkez Bankası’nın belirlediği ekran kuru ile Kapalıçarşı arasında makas açıldı. Bu Türkiye’de  katlı kur sisteminin göstergesi. Artık dövizin nerede olmasından öte bu tehlikeli sürece odaklanmalıyız.” dedi.

Bu gibi durumlara Türk halkının yatırım yapmaısnın söz konusu bile olmayacağını belirterek, paniğe doğru giden bir sürecin olduğu ve küçük yatırımcıların bu yatırımlardan uzak durmasının gerkeli olduğunu söyledi.

Seçime kadar bu politikalarla ilerleyeceğiz diyen Bakırtaş, doların 24-25TL civarında olması beklendiğini ama sonrasında Türkiye’ye bir para girişi olacak. Para girişi ile beraber 25 TL’ye çıkmış dolar kurunun 17 TL civarına gelme olasılığı giderek yükseleceğini söyledi.

Dolar 36 TL değil 40 TL değil net bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Acil bakın

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

'Ben bu rakamdan gram altın almam' diyen İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki! Duyanlar kulaklarına inanamadı!