Kent Haberleri

Dolar 25 TL mi olacak? Uzman isim resmen açıkladı! Gören duyan inanamadı! 

Altın fiyatları hakkında yaptığı açıklamalar ile merak uyandıran  Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, 'Dolar 25 lira olacak mı?' sorusunun yanıtını verdi. Bununla birlikte, çoğu ürünün dolar ile gelmesi, dolara olan dikkatin artmasına senbebiyet verdi

Türkiye'de artık dolar kuru vatandaşlarca bir ödeme aracı olarak değil, bir yatırım aracı olarak görülüyor. Bununla birlikte, çoğu ürünün dolar ile gelmesi, dolara olan dikkatin artmasına senbebiyet verdi. Dolardaki son gelişmeler kamuoyu tarafından daha yakından izleniyor. 

Yatırım yapacak vatandaşlar doların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Son zamanlarda en çok sorular arasında yer alan "Dolar 25 TL olacak mı?" sorusuna yanıt geldi. 

Peki, dolar 25 TL olacak mı? Dolar ne kadar olacak? Dolar yatırımcılarını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, sosyal medya hesabı üzerinden 'Dolar 25 lira olacak mı?' sorusuna cevap verdi.

Mert Başaran, doların bir gün 25 lira olacağını ancak parasını dövizde tutanların zarar edeceğini söyledi.

Mert Başaran, "Sürekli dolar 25 olacak mı?' diye soruluyor. Evet arkadaşlar dolar 25 lira olacak. 30 lira da olacak." dedi. Zam gelen diğer ürünlere de vurgu yapan Başaran ardından şunları söyledi:

"Simit fiyatları da, mesela tuvalet fiyatları da artacak. Burada sıkıntı şu ekonomistler 5 yıldan beri her hafta, doların 25 lira olacağını söylüyorlar. Doların yüzde 30 oranında artması söz konusu enflasyon ortamında normal bir durumdur. Dolar bir gün 25-26 lira olacak. Doları olanlar para kazandığını düşünecek. Ama öyle değil. Dolar çok artınca hiçbir şeyi aynı fiyattan alamıyorsunuz. Dolar tuttuğunuzda para kazanmazsınız. Dövize endeksli artan yatırım araçlarına yönelmek lazım. Mutlaka doların enflasyon hikayesini dikkate alın. Hiçbir şey bilmiyorsanız. Dolar yerine altın alın. Bizim millet sürekli 'Altın mı, dolar mı?' diye soruyor. Paranızı dolar bazlı artırmanız lazım. Dolar bir gün 25 lira muhakkak olacak. Ama gerçek olan şu dolar artınca siz hiçbir şey alamayacaksınız. Enflasyon olan ülkelerde malda kalmak lazım."

 

EURO/TL'DE YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Son bir yılda Türk lirası dolar karşısında tarihi bir düşüş yaşadı, ancak yüksek enflasyon ortamında dolara olan talebin artması da piyasada oynaklığa neden oldu.

Yeni sene de dolar ve euro kurlarında yükseliş hızla ile devam ediyor. Dün haftanın ilk iş gününde 20.50 seviyesinde rekor kırmıştı.

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Önceki gün kapanışını 18,81 liradan yapan dolar düşüşe geçerek bugün 18,8070 seviyelerinde hareket ediyor.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Yeni senede pek çok kez rekor yenileyen euro dün 20,50 bandını geçmişti. Dünkü kapanışta 20,41 liradan satılan euro, bugün yükselişini sürdürerek 20,4778 seviyelerinde işlem görüyor.

Takdir, teşekkür alan öğrenciye müjde! 5 bin 104 TL para ışık hızı ile yatacak! Anne babalar hemen bir baksın!
Aile Bakanlığı hızlı davrandı! Çocuklu ailelere 1.700 TL yardım müjdesi! T.C Kimlik kartı ile başvuran anında alacak!
Emeklilere piyango vurdu! 9.500 lira anında hesapta! Kaçıran sonra çok üzülür!