Kent Haberleri

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Dolar/TL, dün güne değer kazancıyla başlamasının ardından 19,2560 seviyelerine kadar yükseldi ve günü 19,2246'dan tamamladı. Dolar yükselirken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı! Yatırımcılar dolardaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor

Dolar/TL kuru dün 19,25 TL seviyesi ile rekor seviyeye ulaştı. Yatırımcılar dolardaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor.Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

 

DOLAR 27 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 3 Mayıs'ta açıklayacak. Karar doalrın yönünü etkileycek. Karar sonrası analistler doların nasıl oalcğaını açıkladı. Analistlere göre ABD'de artan resesyon endişelerinden sonra ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin adımlarını sonlandırabileceğine yönelik beklentilerin güçlendiğine dikkat çekilerek, bu durumun dolar karşısında diğer para birimlerini desteklediğini söyledi.

 

Fed'in gelecek ay 25 baz puan faiz artıracağına yönelik öngörülerin yüzde 58'den 42'ye indiğiği konuşuluyor. Cuma günü tarım dışı istihdam verisi piyasaların durumuna daha net ışık tutması bekleniyor.

DOLAT İÇİN NET RAKAM PAYLAŞILDI!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak siteyenler taarfından yakından takip ediliyor. Dolar kuru için  uzmanlardan değerlendirmeler gelmeye başladı. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarınn seçimlerden sonra  35 TL olacğaını söyledi. 

Dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar/TL kaç lira? Bugün dolar ne kadar oldu? 6 Nisan 2023  dolar/TL kuru.

 
DOLARDA SON DURUM! 6 NİSAN 2023 DOLAR/TL KURU!

Dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru 19,55 TL'den alınıp, 19,602 TL'den satılıyor. Dolar endeksi ise 1,0898 bandında hareket ediyor. 

Altın gaza bastı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan acil baksın! 6 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!