Altın & Dolar

Dolar 27 gün sonra bu kadar olacak. Hala dolar almayan baksın

Hala dolar almayan vatandaşlar dolar alıp almama konusunda tereddütte düşürüyor. Ancak analistlerden dolar fiyatları hakkında yeni bir açıklama geldi. İşte doların önümüzdeki günlerde geleceği seviye hakkında tüm detaylar... Analistlerden dolar fiyatları hakkında bomba bir açıklama geldi

Dolar satın alan vatandaşlar doların yükselmesini seyrederken, hala dolar almayan vatandaşlar önümüzdeki günlerde dolar fiyatlarının hangi yöne gideceğini araştırmaya başladı. Analistlerden dolar fiyatları hakkında bomba bir açıklama geldi. İşte analistler tarafından dolar fiyatları hakkında yapılan son açıklamalar... 

Dolar fiyatları artmaya devam ederken, yatırımcılar dolarda durumun ne olacağını merak etmeye başladı. Analistler doların 24 gün sonraki durumu hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Analistler tarafından gerçekleştirien değerlendirmeye göre dolar fiyatları artmaya devam edecek ancak bir yerde duracak.

Analistler dolar fiyatlarının 25 TL'de duracağını ve sonrasında dolarda bir denge oluşacağını düşünüyor. İşte bu yüzden hala dolar almamış vatandaşlar için geç olmadığı ifade ediliyor. 

DOLAR FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Dolar/TL bugün 23 seviyesini aşarak rekor kırdı. Avroysa 25’i zorluyor.

Dolar kuru 28 Mayıs’ta 19,99 seviyesindeydi. O tarihte 8 bin 500 TL olan asgari ücretlinin maaşı 425 dolara denk geliyordu. Dolar/TL’nin 23’ü aşmasıyla bir asgari ücretlinin maaşı da dolar bazında eridi ve 369 dolar oldu.