Kent Haberleri

Dolar 28 gün içinde tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenler aklını kaçıracak! 1 doları bile olan koşup baksın! 

2022 yılını düşüşle seviye ile kapatan dolar/TL kurunda gözler 2023 yılına çevrildi. Doların yönü merak edilirken analistler, 28 gün içinde doların ne kadar olacağını açıkladı. 1 doları bile olan koşup baksın!   Tüm gözler dolara çevrilmişken, yatırımcılar ''dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor

Dolar/TL kuru haftanın ve 2023 yılının ilk işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor.  Tüm gözler dolara çevrilmişken, yatırımcılar ''dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Doların ne kadar olacağını araştıranlar için uzmanlardan doların 28 gün içinde ne kadar olacağı açıklandı. 1 doları bile olan koşup baksın! 

DOLAR 28 GÜN İÇİNDE TAM OLARAK BU KADAR OLACAK!

2022 yılına, değer kayıpları ile veda eden dolar kuru 2023 yılının ilk işlem günü olan 2 Ocak sabahına yükselişle başladı. Dolar/TL Kuru yükselirken, yatırımcılar ve dolar almak isteyenler doların ne kadar olacağını merak edip araştırmaya başladı. Konu ile ilgili araştırma yapan yatırımcılar uzmanların dolar tahminlerini de takipe diyor. Ekonomist Selçuk Geçer doların 28 gün içinde ne kadar olacağını açıkladı.

Selçuk Geçerdoların gidişatı ile ilgili: "Türkiye'de doları baskılamak için korkunç bir kaynak israf ediliyor, gerçek dolar kuru 24 TL seviyelerinde, bu baskının daha fazla sürdürülmesi ise mümkün değil. Dolar kuru, er ya da geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek seviyesi olan 24 TL'ye gelecek" dedi.

''Dolar kuru baskılanarak mı 18 TL'de tutuluyor hâlâ?'' sorusuna yanıt veren ekonomist Selçuk Geçer ''Tabi, baskılanarak 18 TL'de tutuluyor ve 24 TL olmuş olsaydı bugün asgari ücret 8,500 lirayı böldüğünüz zaman yine 350 dolar civarında tutacaktı.'' ifadelerine yer verdi. 

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. 2 Ocak 2022 pazartesi günü dolar/TL kuru güne yüzde 0,37 yükselişle başladı. Önceki kapanışını 18,84 liradan yapan dolar/TL kuru güne yukarı yönlü başladı.

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,83 lira, satış fiyatı ise 18,86 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,093 seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün güne 103,23 seviyesinden işlem görüyor. 

Yılın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne dolar ne altın bakınca inanamayacaksınız!

Dolar bugün ne kadar? 1 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!