Ekonomi

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Buraya bakmadan sakın yatırım yapmayın!

Piyasalarda yaşanan belirsiz hava vatandaşı şüpheye sürüklerken analistler dolar 3 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Bu haberi okumadan, sakın yatırım yapmayın! Hemen bakın, sonra pişman olmayın.FED'in faiz kararının yaklaşması ile ortalık karıştı

Dolara yatırım yapmak isteyenler ya da dolara yatırım yapanlar, doların geleceğini araştırmaya başladı. FED'in faiz kararının yaklaşması ile ortalık karıştı. Yatırımcılar sıradaki hamlesini planlamaya başladı. Piyasalarda yaşanan belirsiz hava vatandaşı şüpheye sürüklerken analistler dolar 3 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Peki, dolar 3 ay sonra ne kadar olacak? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? İşte doların 3 ay sonra göreceği rakam...

Vatandaşlar, "Dolar bozduralım mı? Dolar alalım mı? Dolara yatırım yapılır mı?" gibi soru işaretleri ile boğuşurken analistlerden kritik açıklama geldi! Analistler doların 3 ay sonra seviye hakkında önemli bir açıklama yaparak, kararı siz verin dedi.

Döviz piyasalarında son yaşananların ardından yatırımcılar, doların geleceğini araştırmaya başladı. Analistler, doların 3 ay sonra geleceği rakamı açıkladı.

Peki, dolar 3 ay sonra ne kadar olacak? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? İşte doların 3 ay sonra göreceği rakam...

DOLAR'IN 3 AY SONRA GELECEĞİ RAKAM!

Analistler doların üç ay sonra geleceği rakamı açıkladı. O rakamı görenler kulaklarına inanamadı. Analistlere göre dolar 3 ay sonra 19 lirayı hatta 20 lirayı bile düşündüğünü açıkladı. Bu seviyelerin oldukça olası olduğunu belirten Analistler yatırımcıları uyardı. Dolarda bir düşüş yaşansa bile bunun uzun vadede pek önemli olmadığına ayrıca dikkat çekildi.

Peki, dolarda son durum ne? 1 dolar kaç TL? Dolar düştü mü, yükseldi mi? Euro kaç TL? 1 Euro ne kadar? Euro düştü mü, yükseldi mi? Euro/Dolar paritesinde son durum ne? İşte 12 Eylül 2022 Euro ve Dolar kurunda son durum...

 

DOLAR NE DURUMDA? 12 EYLÜL 2022 DOLAR NE KADAR?

Yatırımcılar haftanın il gününde doların kaç TL olduğunu araştırıyor. Doların sabah saatlerinde alış fiyatı 18.26 TL, satış fiyatı ise 18.34 TL seviyelerinde kaydedildi. An itibari ile doların alış fiyatı 18.28 TL, satış fiyatı 18.30TL. Euro'nun alış fiyatı 18.46 TL, satış fiyatı 18.52 TL olarak izlendi. Euro/Dolar paritesi ise 1.01 seviyelerinde seyrediyor.

Dolarda tarihi zirveye yakın yatay seyir! Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın!
Altının 9 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! 1000 değil 1200 değil o rakamı görecek! Uyumadan bakın!