Kent Haberleri

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Olacaklar önceden açıklandı, paranız sakın yanmasın! Hemen şimdi bakıp gardınızı alın!

Doları olmayan veya dolar borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren dolar yorumları gelmeye devam ediyor. Ünlü iktisatçı İslam Memiş, haziran ayında doların yürek burkan seviyelere çıkacağı uyarısında bulundu. Bu yorumlar arasında en dikkat çekici olanlarından biri de ünlü iktisatçı İslam Memiş'in yaptığı tahminlerdir

Son zamanlarda ülkemizde döviz kurları ile ilgili çeşitli yorumlar yapılıyor ve tahminler ortaya atılıyor. Bu yorumlar arasında en dikkat çekici olanlarından biri de ünlü iktisatçı İslam Memiş'in yaptığı tahminlerdir. İslam Memiş, 2023 yılında dolar kurunun hem yurtiçinde hem de yurtdışında sorunlu bir şekilde yükseleceğini belirtiyor.

 

Haziran 2023'ten sonra doların 24/25 TL aralığına çıkabileceği tahmin ediliyor. İslam Memiş, dolar borcu olanları bu konuda uyardı. Bu durum, dolar borcu olanların ciddi bir şekilde etkilenmesine neden olabilir. Bu nedenle, dolar borcu olanlar bu duruma karşı tedbirlerini almaları gerekiyor.

İslam Memiş, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremin Türkiye ekonomisine etkisini de değerlendirdi. Depremin önceden tahmin edilemeyeceğini ancak 2022 yılının son çeyreğinde bu beklentilerini açıkladıklarını belirten İslam Memiş, depremin Türkiye ekonomisine etkisinin sınırlı olacağı görüşünde.

 

İslam Memiş'e göre, dolar/TL kuru yılın yarısından sonra 20 lira bandından yukarı yönlü kırılınca manipülatörler devreye girecek ve "Gördünüz mü ekonomi batıyor" yaygarası koparacaklar. Ancak İslam Memiş ve ekibi bu beklentilerini önceden açıklamış oldukları için bu durumdan etkilenmemeleri gerektiğini belirtiyorlar.

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve yüksek seviyeler, ekonomi üzerinde ciddi etkilere neden olabilir. Bu nedenle, döviz borcu olanlar ve dövizle iş yapanlar, bu duruma karşı dikkatli olmalı ve gerekli önlemleri almalıdır. Özellikle dövizle iş yapan şirketler, risk yönetimi konusunda uzman kişilerden destek alarak, döviz kurlarındaki dalgalanmalara karşı korunaklı bir pozisyonda olmalıdır.

 

İslam Memiş'in bu uyarıları dolar borcu olan vatandaşların dikkatle takip etmesi gereken bir gelişme. Ancak her zaman olduğu gibi finans piyasalarında tahmin yapmak her zaman risklidir ve sonuçları kesin olarak belirleyemeyiz. Dolayısıyla, vatandaşlarımızın bu uyarıları ciddiye alarak, ihtiyatlı davranmaları ve gerektiğinde finansal danışmanlık hizmetleri alarak doğru yatırım kararları vermeleri önemlidir.

Altını olanlara kara haber geldi! Eyvah, eyvah! Analistler açıkladı: Altın tam bu kadar olacak!
Dolarda kıyamete son 3 gün! Analistler açıkladı: Dolar o rakamı görecek! Hemen bakıp dövizciye koşun! Sakın kaçırmayın!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL, 3.090 TL, 3.295 TL ve 3.708 TL  yatıyor!