Kent Haberleri

Dolar 3 gün içinde tam bu kadar olacak! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde dolar olanlar nefes nefese kaldı! Acil bakın

Fed faiz kararından sonra dolar kuru değer kaybederken yatırımcıların en çok merak ettiği doların ne kadar olacağı konusu oldu. İşte dolar 3 gün içinde tam bu kadar olacak. Öyle bir rakam açıklandı ki. Elinde dolar olanlar nefes nefese kaldı... Yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar kaç lira olur?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor


Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar kaç lira olur?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar kuru ile ilgili açıklama Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer, doların 3 gün içinde kaç lira olacağını açıkladı. Elinde dolar olanlar nefes nefese kaldı!
 

DOLAR 3 GÜN İÇİNDE BU KADAR OLACAK!

Doların ne kadar olacağını merak eden milyonlarca vatandaş, ekonomistlerin dolar yorumlarını takip ediyor. Ünlü ekonomnist Selçuk Geçer, doların 3 gün içnde kaç lkira olacğaını açıkladı. Dolar için yılbaşını işaret eden Geçer, doların ay sonunda 20 lira olacağının belirtti. 


DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

27 Aralık 2022 dolar/TL kuru gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru alış ve satış fiyatı bugün yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar/TL kuru bugünne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar/TL kaç TL? soruları arama motorlarında sıkça aratılan sorular arasında yer alıyor.

Dün 104 seviyesinde işlem gören doalr endeksi 103,69'a düştü. Dolar/TL kuru bugün 18,82 liradan alınıp, 18,85 li,radan satılıyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru da 20,02 liradan alınıp 20,084 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise yüzde 0,30 artışla 1,0656 seviyesinde değerleniyor.

PİYASALARDA BU HAFTA!

Bu hafta piyasalarda yine kritik gelişmeler izlenecek. Noel tatili sebebiyle batılı ülkelerde piyasalarının yarısı neredeyse kapalı. Küresel piyasalar Merkez Bankalarının belirsizlikleri içinde, yön arayışı içinde hareketine kaldığı yerden devame ediyor.

Avrupa borsalarında cuma günü karışık bir seyir gözlemlenirken, bölgenin doğal gaz tedarikine yönelik gelişmeler piyasaların yönü üzerinde etkili oluyor.

ABD'den gelen veriyle yükselen altın fiyatları 2023 yılında nasıl bir seyir izleyecek?

Selçuk Geçer`den kandırmaca iddiası! Dolar aslında bu kadar! Hemen bakın!

Dolar bugün ne kadar? 26 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!    

Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar 4 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Treni kaçırmayın!