27 / 04 / 2024

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Son dakika dolar kuru bugün 32 lirayı geçerek 33 liraya merdiven dayadı. Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ise Kapalıçarşı'daki dolar alım satım makasının açıldığını söyleyerek uyardı; Bir kaç gün içinde...



Dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolara olan talep artarken dolar ilk kez 33 lira seviyesine bu kadar yaklaştı, euro ise 35 lira sınırında işlem görüyor. Uzmanlar Kapalıçarşı'da dolar alım satımında aradaki makasası işare ederek ''Bir kaç gün içinde normalleşecek'' dedi.

Dolar 32 TL yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

DOLAR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR!

6 Mart 2024 Çarşamba dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?'' sorularını araştırıyor.

Dolar kuru dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 31,64 TL seviyesinde hareket ederken; yeni güne 31,71 TL'den başladı. Dolar kuru, açılış sonrasında 32,03 TL'ye kadar yükseldi ve böylelikle rekor seviyesini 32 TL'nin üzerine çekti. 

DOLAR ALIŞ SATIŞ ARASINDA MAKAS AÇILDI

Mynet'te yer alan habere göre; Interbank ile Kapalıçarşı arasındaki dolar kuru alış satış makası dünkü işlemlerde yüzde 5'e kadar yaklaşırken; kapanışa doğru yüzde 2'ye geriledi. 

2023 yılındaki genel seçim dönenimde yüzde 10'lara kadar yükselen dolar kuru makasının, yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde yeniden açılması dikkatleri üzerine çekti. 

Uzmanlara göre makastaki farkın açılmasının, vatandaşın döviz talebinin dijitalden fiziki dolara kaymasıyla oluştuğu belirtildi ve birkaç gün içinde normalleşebileceği görüşünde bulundu.

Dolar 32 TL yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Dolardaki yükseliş karşısında para piyasaları uzmanlarına göre Dolar ve Euro'daki yükseliş yıl sonuna kadar sürmesi bekleniyor.  Vatandaşların fiziki dolara rağbeti nedeni ile açılan kur makası da dövize artan talep nedeni ile daha da artabilir. Öte yandan uzmanlar önümüzdeki senenin sonuna kadar dolar ve euro kurunun Türk Lirası karşısındaki değerinin daha da artacağı görüşünde.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Dolar 32 TL'ye euro 35 TL'ye tırmanıyor! Dövizde tarihi anlar! 5 Mart 2024 son dakika döviz kurları

Geri Dön