Altın & Dolar

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız! Piyasaların gözü Merkez Bankasın'a çevrilirken  uzmanlardan dolar yorum ve tahminleri gelmeye başladı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını 22 Haziran Perşembe günü saaat 14:00'da açıklayacak. Piyasaların gözü Merkez Bankasın'a çevrilirken  uzmanlardan dolar yorum ve tahminleri gelmeye başladı. Uzmanlar doların 4 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Dolar borcu olanlar yandınız!

MERKEZ BANKASI RESMEN AÇIKLADI!

Merkez Bankası dün haziran ayı piyasa katılımcıları anketini resmen açıkladı. Katılımcıların 2023 yıl sonu dolar beklentisi bir önceki anket dönemine göre farklılık gösterdi. Bir önceki dönemde dolar beklentisi 23,09 TL iken, bu anket döneminde 26,18 TL oldu.

DOLAR 4 GÜN SONRA TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Piyasaların gözü 4 gün sonra gerçekleşecek Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Merkez Bankası faiz kararı öncesi ise dolar/TL kuru rekor seviyelerde işlem görüyor.  ABD eflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçen dolar/TL kuru yukarı yönkü hamlelerine devam ediyor.

Gözler perşembe gününe çevrilirken uzmanlardan dolar tahminleri gelmeye başladı. Uzman isim Mert Başaran doların 22 Haziran tarihine kadar 25 TL'yi geçeceğini söyledi.

Doların bu şartlar altında ucuz kaldığını belirterek, doların artması gerektiğini söyleyen Başaran; “Sarımsak mı ev mi soğan mı dolar mı derseniz dolar ucuz kaldı. Dolar enflasyonun altında kalıyorsa ithalat cenneti olunur. Dolarda adil değer 26-27 liradır. Ekonomiyi döndürmek için bu noktalara gelmesi gerekiyor.'' dedi.

Doların 25 TL seviyesini görmesi ile yıl sonuna kadar yükselmeye devam edeceğini açıklayan Başaran doların 27 lira olacağını söyledi.

Dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kaç lira? 17 Haziran dolar/TL kuru ne kadar oldu? Son dakika dolar/TL kuru.

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? 17 HAZİRAN 2023 DOLAR/TL KURU

17 Haziran dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira oldu? Güncel dolar kuru kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 23,45 lira, satış fiyatı 23,55 liradan işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

Dolar 5 gün sonra net bu olacak! Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın