Kent Haberleri

Dolar 40 TL olacak! Tarih açıklandı! Doları bilen adam Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi!

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı tarihi açıkladı. İşte yürekleri ağza getiren o dolar açıklaması... Dolar kuru geçtiğimiz hafta küresel piyasalarda değerlenirken gözler dolara çevrildi

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru geçtiğimiz hafta küresel piyasalarda değerlenirken gözler dolara çevrildi. Dolar endeksi an itibariyle 105,028 bandında hareket ediyor.

Peki dolar/TL ne kadar olacacak? Yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya devam ediyor bu kapsamda uzmanların ve ekonomsitlerin dolar yorumlarını da araştırıyor. Selçuk Geçer'den elinde dolar olanları ve dolar yatırımcıları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. 

Dolar 40 TL olacak! Tarih açıklandı! Doları bilen adam Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Hemen bakın...
 

DOLAR TL OLACAK!

Selçuk Geçer, Türkiye'nin elinde bulunan sıcak para kaynaklarının tükendiğini dile getirdi.

Geçer, dolar kurunun 2 hafta içerisinde yükseleceğini vurgulayarak ilerleyen süreçte dolar kurunda görülecek gelişmeleri açıkladı. Geçer, doların ilk aşamada 24-25 TL seviyelerinde işlem göreceğinin altını çizdi.

Doların bu seviyeden işlem görmesinin yüksek bir ihtimal olduğunu söyleye Geçer, artışın görüleceği kritik tarihi de resmen açıkladı. Elinde dolar bulunduran yatırımcıların dolarlarına sahip çıkmalarını söyledi ve doların 2023 yılı sonuna kadar 40 TL olacağını söyledi.

DOLARDA SON DURUM!

Son dakika dolar kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. DolarTL kuru haftanın ilk işlem gününe aşağı yönlü başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 19,11 TL, satış fiyatı 19,133 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,151 TL'den alınıp, 20,195 TL'den satılıyor.  Euro dolar paritesi 1,055 bandında hareket ediyor. 

Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Hemen bakın!

İslam Memiş son kez vurgu yaptı! Buna yatırım yapan servetini katlayacak! Yatırımcılar yerinde duramayacak