Kent Haberleri

Dolar 5 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakam sır gibi saklanıyordu! 1 doları bile olan acil baksın

26 Ocak Perşembe günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolara yatırım yapan yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak?'' sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Dolar 5 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakam sır gibi saklanıyordu! 1 doları bile olan acil baksın Güne 19,056 liradan başlayan doların ne kadar olacağı merak ediliyor

Milyonlarca dolar yatırımcısı son dakika dolar/TL kuru gelişmelerini takip ediyor. Güne 19,056 liradan başlayan doların ne kadar olacağı merak ediliyor. ABD'de açıklanan makroekonomik verilerden sonra ABD Merkez Bankası(FED) faiz kararı beklenirken analistlerden açıklama geldi.

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 5 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakam sır gibi saklanıyordu! 1 doları bile olan acil baksın

AMERİKA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI!

Piyasaların heyecanla beklediği Fed faiz kararına sayılı günler kaldı. Doların yönünü belirleyecek olan kritik karar heyecanla beklenirken analistlerden faiz kararı ile ilgili açıklama geldi. 

Analistler, ABD'de makroekonomik verilerin bell olmasından sonra ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarını yavaşlatacağına yönelik açıklamalar yaptılar. 

Beklentilerin düştüğünü söyleyen analistler, bunun da doların diğer para birimleri karşısında baskı altındakaldığını açıkladı.

Fed faiz kararını 1 Şubat akşamı açıklayacak. ABD'de açıklanan şirket karlılıkları piyasa öngörülerinin üzerinde gerçekleşse de gelecek döneme yönelik tahminlerinin çoğunlukla olumsuz olması ve ülkede 3 aylık hazine bonosu ile 10 yıllık tahvil faizi arasındaki farkın 125 baz puana çıkması ülkede resesyon endişelerinin arttığını gösteriyor. 

Analistlere göre ABD Merkez Bankası'nın politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar kaç lira olacak?

DOLAR 5 GÜN SONRA NE KADAR OLACAK?

Yatırımcılar doların  ne kadar olacağını merak ediyor. Konu ile ilgili araştırmalar yapan yatırımcılar ''dolar ne olur, dolar ne kadar olacak,dolar yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar yorumları ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, doların ne kadar oalcğaını açıkladı. Beklentiler doğrultusunda doların değer kaybetmesi beklenirken, Selçuk Geçer tam tersi bir açıklamada bulundu. Beklenilenin aksine doların fırlayacağını açıklayan Selçukl Geçer, doların 5 gün sonra 24 TL olacağını açıkladı.

Dolar bugün ne kadar? 26 Ocak Perşembe dolar kaç lira? Dolar bugün kaç TL? 

DOLARDA SON DAKİKA 26 OCAK 2023

26 Ocak 2023 dolarda son dakika gelişmeler takip ediliyor. Dolar/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar/TL kuru bugün 19,020 liradan alınıp, 19,056 liradan satılıyor. 

Altın fiyatlarında yeni senaryo! Altın alev alev! Elinde altını olan hemen baksın! 26 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Dolarda rekor seviye göründü! Bu rakamı görenlerin dizinin bağı çözülecek! Dolar tam bu kadar olacak