Kent Haberleri

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İki farklı analist peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan sonra dizini döver!

Dolar birden 25 TL olacak. Gören duyan kulaklarına inanamadı! İki farklı analist peş peşe açıklama yaptı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte bütün ayrıntılar... Memiş, elinde dolar olan yatırımcıları flaş bir şekilde uyardı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş doların birden fırlayacağı günü açıklayarak, rakam verdi. Memiş, elinde dolar olan yatırımcıları flaş bir şekilde uyardı. Yeni Şafak yazarı Evrim Zelyut doların birden 6 TL artacağını açıkladı.

İşte doların fırlayacağı o zaman...

DOLAR BİRDEN FIRLAYACAK!

Dolar kuru hala yukarı yönlü hareket ediyor. Dolar yükselmeye devam ederken, altına ilişkin yorumlarıyla tanınan İslam Memiş, dolar ile ilgili açıklama yaptı. Memiş, doların yükseleceğini söyleyen rakamları ortaya koydu.

Memiş, "Dolar kurunda beklentisi olanlar var, evet, 2023 yılında yeni zirveler bekliyor olacağım. Özellikle yılın ikinci yarısından sonra dolarda 24 TL-25 TL seviyesi gündemde olabilir ancak getiri bakımından gram altın gibi gram gümüş gibi getirisi olacağını zannetmiyorum.'' şeklinde konuştu.

DOLAR 6 TL BİRDEN FIRLAYACAK!

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolar kuru hakkında şaşırtan bir tahminde bulundu. Yeniçağ'ın yazarı Zelyut, doların 6 TL artarak 25 TL'ye çıkacağını savundu.
 
Zelyut, ülkemizde döviz sıkıntısı olduğunu ve bunun sebebinin ihracatın güçlü olmaması olduğunu açıkladı. İhracatın zayıfladığına vurgu yapan Zelyut, firmalarımızın ülkeye döviz getiremediğini aktardı.

Evren Devrim Zelyut, ayrıca şunları aktardı:

"2022 gibi hareketli geçen bir yılda 254 milyar dolar ihracat, 364 milyar dolar ithalat yaparak yılı -110 milyar dolarla bitirdik. Şimdi dışarıda daha sıkışık geçmeye aday bir yılda vereceğimiz açığın gerilemesini beklemiyoruz."

Zelyut daha sonrasında, "Açığın yaratacağı kur baskısının tüm mali tamponların harcandığı düşünülecek olursa ancak IMF gibi küresel bir kaynak ile yapılacak anlaşma ile hafifleyeceğini, aksi takdirde kurun 2023 sonbaharında 25 liraya ulaşacağını tahmin ediyoruz." şeklinde konuştu. 

DOLARDA SON DURUM!

Dolar/TL, güne yatay seyirle başlamasının ardından 18,7930 seviyelerinde işlem görüyor.

Dün en düşük 18,7710 ve en yüksek 18,8368 seviyelerini gören dolar/TL, günü 18,7875'ten tamamladı.

Dolar/TL, yeni güne yatay başlamasının ardından 18,7930 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yatay seyirle 20,3290'dan, sterlin/TL de önceki kapanışının hemen üzerinde 22,9220'den satılıyor.

Dolar endeksi, dün 101,8 ile Haziran 2022'den beri en düşük seviyesini görmesinin ardından şu sıralarda önceki kapanışına göre yüzde 0,3 artışla 102,5 seviyesinden işlem görüyor. Avro/dolar paritesi de 1,0820'den alıcı buluyor.

Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! Hemen başvuran anında 1.600 TL ödeme alacak! Rahat bir oh çekeceksiniz!
Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! Şimdi TC Kimlik Kartı ile başvuran hemen 1.200 TL alacak!
Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran müjde! Başvuran ve şartları karşılayanlara anında 2.600TL para verilecek!