Kent Haberleri

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, dolaın 6 TL fırlayacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak. Doların 6 TL birden fırlayacağını söyleyen Memiş yatırımcıları uyardı

Altın yorumları ile  dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş'ten şimdi de dolar kuru ile ilgili çarpıcı bir değerlendirme geldi. Doların 6 TL birden fırlayacağını söyleyen Memiş yatırımcıları uyardı. 

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak!

DOLAR 6 TL BİRDEN FIRLAYACAK!

İslam Memiş, doların 6 TL birden fırlayacağını söyledi. Yatırımcılara dolar borcunuz varsa hkapatın diyerek uyarıda bulundu.

Memiş dolar kurunun en az 23 TL olmasını beklediğini duyurdu.  Memiş, Merkez Bankası'nın yılsonu dolar tahmininin 23 TL'ye kadar yükseldiğini, dolar kurunun ise 25 TL olarak da öngörüldüğünü aktardı. 


DOLARIN FIRLAYACAĞI TARİH!

İslam Memiş, doların fırlayacağı tarihi açıkladı. Yaklaşan genel seçimleri işaret eden İslam Memiş, Haziran ayından sonra dolar kurunun baskılanmasının mümkün olmayacağını dile getirerek yükselişlerin görüleceğinin altını çizdi.

Memiş "Geç kalmadan dolar borcunuzu kapatın çünkü Haziran ayından itibaren Dolar kuru 23-25 TL seviyelerine kadar yükselebilir." ifadelerine yer verdi. 

DOLARDA SON DURUM!

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar endeksi güne yükselişle başladı. Dolar endeksi an itibariyle 104,763 seviyesindend eğerleniyor. Dolar/TL alış fiyatı 19,092 lira, satış fiyatı ise 19,106 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda euro/TL ise 20,29 liradans atılıyor. Euro dolar paritesi  1,0624 bandında hareket ediyor. 

FED FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK

FED faiz kararı 22 Mart 2023 Çarşamba günü açıklanacak.  2023'ün ilk FED faiz toplantısı 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde yapıldı. Toplantıda faizlerin 25 baz puan artırılması ile faizler 4,5-4,75 aralığına yükseldi. 

Fed Başkanı Powell, para politikasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Dezenflasyonist sürecin biraz zaman alacağına söyleyen Powell, verilerin beklenenden daha güçlü gelmeye devam etmesi durumunda faiz oranlarını daha fazla artırmalarının gerekebileceğini söyledi.

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!