Kent Haberleri

Dolar 6 TL birden yükselecek! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Bu kapsamda dolar yorumlarını da takip ediyor. İşte doların 6 TL birden yükseleceği tarih! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın! Konu ile ilgili uzmanların yorumları da yakından takip ediliyor

Milyonlarca yatırımcı ''dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Konu ile ilgili uzmanların yorumları da yakından takip ediliyor. Dolar 6 TL birden yükselecek diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, tarih verdi.  Elinde doları olan koşun hemen bakın!

DOLAR 6 TL BİRDEN YÜKSELECEK!

Doların yükselişe geçeceğini belirten İslam Memiş, özellikle Haziran ayından sonra doların 6TL birden yükselerek 25 TL olacağını açıkladı.

Memiş konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: '' İslam Memiş şunları kaydetti: Hazirandan sonra bir kur atağı bekliyorum, bunların olma ihtimali çok kuvvetli. Her ne kadar dolar endeksinde yaz aylarında 100 seviyesinin altında 92-94 seviyesine kadar bir gerileme öngörsem de dolar/TL kurunda 24-25 TL rakamları sürpriz değil olmamalı.

 

Dolardaki bu hareketlilik vatandaşlar tarafından “Acaba dolar mı alsak?” sorularını çok gündeme getiriyor. Hayır dolar tarafından değil de Euro ve Sterlin tarafından ilerlemenin daha mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum. Doların 24-25 TL olduğu yerde Euro 30 TL olabilir.'' dedi.

3 Nisan 2023 dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç TL? 3 Nisan  2023 dolar/TL kuru.

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 3 NİSAN 2023 DOLAR KAÇ TL? 3 NİSAN 2023 DOLAR/TL KURU

3 Nisan Pazartesi dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Milyonlarca yatırımcı ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira oldu, dolar yükseldi mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

 

Dolar/TL kuru bugün 19,39 liradan alınıp, 19,441 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,89 liradan alınıp, 19,441 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0795 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları son dakika: Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar? 3 Nisan 2023 altın fiyatları

Dolar bugün ne kadar? 2 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!