Kent Haberleri

Dolar 9 gün sonra birden bu kadar olacak! Son dakika kırmızı kodlu uyarı şimdi geldi! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar geçtiğimiz günlerde yeni bir rekor kırdı bununla birlikte analistlerden yeni açıklamalar gelmeye devam etti. Analistler peş peşe duyurdu! Dolar tam 9 gün sonra şıp diye bu kadar olacak! İşte bütün detaylar... Analistler doların Şubat ayında göreceği rakamı resmen verdi

Analistler yeni rekor sonrasında resmen açıklama yaptı. Analistler doların Şubat ayında göreceği rakamı resmen verdi.

 

Merkez bankası, Türk lirasındaki sert düşüşe ve yıllık enflasyonun yüzde 64,27'ye yükselmesine rağmen, Ocak 2023'te temel faiz oranını yüzde 9'da bıraktı.Türkiye'de artık dolar kuru bir ödeme aracı olarak değil, bir yatırım aracı olarak görülüyor. Bununla birlikte, birçok ürünün dolar ile gelmesi, dolara olan alakanın ve merakın artmasına sebebiyet verdi. Dolardaki son gelişmeler kamuoyu tarafından daha yakından takip ediliyor. Sonuç olarak analistler, doların 9 gün sonra geleceği rakamı verdi.

İşte doların 9 gün sonra göreceği rakam...
 

DOLAR 20 TL`Yİ GÖRECEK!

Dolardaki yeni rekorun resmi olarak gerçekleşmesiyle analistler resmen yeni bir rekor tarihi belirlediler.  Analistler, zayıf ekonomik veriler ve ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin "şahin" açıklamalarıyla piyasalarda enflasyon verilerinin ardından oluşan iyimser havanın geri döndüğünü ve resesyon fiyatlamalarının güçlendiğini bildirdi.

Analistler, doların şubat ayı başında 20 TL seviyesini  test edebileceğini öne sürdü. Bunun haricinde Selçuk Geçer ise doların Şubat ayı sonuna doğru 24 TL'yi göreceğini açıkladı.

 

DOLAR 24 TL'YE ÇIKACAK!

Dolar ile ilgili manşet olan açıklamalar yapan Selçuk Geçer ise doların Şubat ayında 24 lira olacağını açıkladı. 

Geçer, doların asıl reel değerinin şu anda 24 lira olduğunu ancak iktidarın elindeki araçlarla seçime kadar doları baskılamaya çalıştığını iddia ederek,  "Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 lirayı görecek." ifadelerini kullandı.

 

SELÇUK GEÇER: DOLAR 40 TL OLACAK!

Selçuk Geçer, net bir şekilde doların 40 TL olacağını söyledi. Bir sene içinde doların fırlayacağını belirten Geçer, yatırımcıları uyardı. Geçer, doların 2023 yılı içinde 40 TL olacağını söyleyerek dolar bozduracak olan yatırımcılara ''sonra başınızı yerden yere vurmayın''dedi. 

Benzin ve motorinde son durum! İşte 22 Ocak Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!
Altın bugün ne kadar? 22 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!
Dolar bugün ne kadar? 22 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!