Altın & Dolar

Dolar alacaklar dikkat! 14 Haziran Çarşamba dolar yükseldi mi? Dolar, euro ve sterlin de son durum ne?

Dolar 14 Haziran Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 14 Haziran Çarşamba dolar kuru…İşte diğer detaylar

Dolar bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki durum ne? Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde dolar 23,67 TL'den işlem görüyor.

İşte diğer detaylar...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 14 HAZİRAN ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU?

Gün içinde 23.68 seviyelerini gören dolar, mevcut halde 23.67’den işlem görüyor. Döviz piyasası bankacıların kamu kontrollü bir yapı halinden daha serbest bir yapıya geçiş olarak gördükleri ara dönemden geçerken dolar/TL 24 seviyesine doğru ilerliyor. Gün içinde 23.68’i kadar gören dolar, saat 09.54 itibari ile 23.67’den işlem görmeye başladı.

Peki 14 Haziran 2023 euro ve sterlin kaç TL? İşte euro ve sterlin yükseldi mi?

14 HAZİRAN ÇARŞAMBA EURO VE STERLİN NE KADAR? 

Dolar ile aynı anlarda euro da gün içerisinde en yüksek 25.57’yi gördü. Euro şu anda ise 25.52 seviyesinde yer alıyor.

Sterlin de haftanın üçüncü gününe yüzde 0,37 oranında yükseliş ile başladı ve sabah saatlerinde alış fiyatı 29,8502 TL iken, satış fiyatı da 29,8958 TL oldu.

FED’İN FAİZ KARARI

ABD'de yıllık tüketici enflasyonun yüzde 4 ile iki seneyi aşkın sürenin en düşük artışını elde edilmesinin ardından CME FedWatch verilerine göre işlemciler yüzde 91.9 olasılık ile Fed'in bugün faiz artırımına gitmeyeceğini fiyatlamaya başladı.

GOLDMAN SACHS’DAN YÜZDE 40 FAİZ YORUMU!

JPMorgan TCMB'nin bu ayki faizleri yüzde 8.5'ten yüzde 25'e kadar çıkaracağı düşüncesine tutunurken, Deutsche Bank da Haziran’da bir seferde ya da iki ayda iki kez yapılacak olan artış ile Temmuz itibarıyla faizlerin yüzde 25'e kadar çıkabileceğini beklediğini aktardı. Daha yüksek faize de ihtiyaç duyulabileceğini ifade eden Deutsche Bank raporu politika faizi için azami seviyeyi ise yüzde 30 olarak belirtti.

Goldman Sachs de geçen hafta yayımlanmış olan raporunda tüm ortodoks bir yapı için yüzde 40 faiz gerekebileceğini vurgulamıştı.

Dolar bugün ne kadar? Euro şu an ne kadar? 12 Haziran Pazartesi dolar yükseldi mi? Güncel dolar alış, satış fiyatı!

Doları olan duymadım demesin! İslam Memiş'ten çarşamba ve perşembe gününe dikkat uyarısı geldi!

Tüp fiyatları zam yağmuruna tutuldu! Tüpe yeni zam mı geldi? Mutfak tüpü ne kadar oldu?