Kent Haberleri

Dolar alıp satmak isteyenler hemen baksın! Dolar 15 gün içinde böyle olacak! Bu rakamı görenler küçük dilini yutacak

13 Şubat Pazartesi dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda aşağı yönlü hareket eden Doların 15 içinde ne kadar olacağı belli oldu. Dolar alıp satmak isteyenler hemen baksın!  Bu rakamı görenler küçük dilini yutacak... Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor

Son dakika dolar kuru dolar alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dolar kuru geçtiğimiz haftayı aşağı yönlü tamamladıç Bugün ise dolar/TL kuru güne aşağıyönlü başladı.  Dolar düşmeye devam edecek mi? Dolar düşecek mi? Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur?

Dolar alıp satmak isteyenler hemen baksın! Dolar 15 gün içinde böyle olacak! Bu rakamı görenler küçük dilini yutacak!

DOLAR 15 GÜN İÇİNDE BÖYLE OLACAK!

Milyonlarca yatırımcı ''Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yönü hakkında değerlendirmelerde bulunarak dolar alıp satmak isteyen yatırımcıları uyardı. Geçer, doların ilerleyen günlerde zirve yapacağını söyleyerek rakam verdi.

Doların tekrar yükselişe geçeceğini belirten Geçer, doların 15 gün içinde 24 TL olacağını açıkladı. 

13 Şubat 2023 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Bugün dolar/TL kaç TL? 13 Şubat Pazartesi dolar ne kadar oldu? 13 Şubat 2023 dolar/TL kuru...

13 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA?

13 Şubat 2023 Pazartesi günü dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 

Dolar/TL bugün de güne yatay başladı. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar/TL kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 19,040 lira, satış fiyatı ise 19,077 lira. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,37 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi ise 1,0681 bandından hareket ediyor.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 13 Şubat 2023 canlı altın fiyatları