06 / 07 / 2024

'Dolar almayın, altın alın' diyen uzman isim açıkladı! Gram altında bu tarihte zirveleri göreceğiz! 

'Dolar almayın, altın alın' diyen uzman isim açıkladı! Gram altında bu tarihte zirveleri göreceğiz! 

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verisi sonrası yükselişe geçti. 24 ayar külçe gram altın fiyatı 2 bin 510 lira oldu. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?



Son zamanlarda dalgalı seyreden altın, dün ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. 24 ayar külçe gram altın fiyatı 2 bin 510 lira olurken, ons altın 2391 dolara yükseldi. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının ilerleyen günlerde ne olacağını merak ediyor. Bu kapsamda 'altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?'' soruları araştırılıyor. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan,sosyal medya hesabından yatırımcıları altın konusunda uyardu. Aksel, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini ve yıl sonunda zirveler görüleceğini açıkladı. 

Aksel, yatırımcıları dolar konusunda da uyardı. Doların, yatırımcısına kazancının az olduğunu ve altın kadar kazanç sağlamadığını söyleyerek 'dolar almayın altın alın' dedi. Çünkü altın yatırımcısına hem dolar hem de altın aldırabilecek kadar kazanç sağlacağının altını çizdi. İşte Aksel'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Aksel @akselmelkonyan
ABD'de açklanan tarım dışı istihdam verisi sonrasında #ons #altın 2.373 $’a  yükseldi.

Piyasada 24 ayar külçe gram fiyatı 2.510 TL gibi fiyatlanıyor.

Altın için yukarı yönlü bir mar olduğu konusunda düşüncelerim aynı,sene sonuna geldiğimizde hem ons hem gram altın(TL) bazlı zirveleri göreceğimizi düşünüyorum.

#Gümüş ons fiyatı ise %1 artış ile 30.72 dolar seviyesinde.

Unutmayın döviz almak yerine altın almanız size 2 enstrüman almanızı sağlar(Altın+Dolar).

Bankalardan altın alanlar yandı! 'İstediğin zaman fiziki olarak al, masraf yok' diyorlar! Sakın inanmayın!

Altın fırladı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Bu rakamları gören kuyumcuya koşuyor! 6 Temmuz 2024 altın fiyatları

Geri Dön