Kent Haberleri

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!Altın Kahini İslam Memiş, gram altının yükselmeye devam edeceğini belirterek değerlendirmelerde bulundu

Altın fiyatları 2023 yılına rekor yükselişle başlarken, dolar/TL kuru dalgalanmaya devam  ediyor. Altın Kahini İslam Memiş, gram altının yükselmeye devam edeceğini belirterek değerlendirmelerde bulundu.  Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak...
 

DOLAR ALMAYIN!

Yatırımcılar, yeni yılla birlikte ''altın mı yoksa dolar mı alalım?'' sorusunun yanıtını araştırırken İslam Memiş ''dolar almayın'' diyerek yatırımcıları uyardı. Gram altın fiyatının yükselmeye devam edeceğini belirterek,  tam rakamı açıkladı. 

Gram altın 1130 lirayı geçerek rekor kırarken, Altrın Kahini İslam Memiş,  vatandaşlara seslenerek ''dolar almayın'' dedi. 

İslam Memiş dolara yatırım yapmanın mantıklı olmadığını söyleyerek yatırımcıları altın ve gümüş almaları konusunda uyardı. 

GRAM ALTIN TAM BU KADAR OLACAK!

Amerika Merkez Bankası'nın faiz kararları 2022 yılının başlarında başarılı olduğunu belirten Memiş; "ABD ve Avrupa Merkez Bankası sıkı para politikasında kısmen başarılı oldular ve altının önünü kestiler ancak 2023 yılına girerken artık bu yıl kuralların değişeceğini söylemiştik."
Şu an yaşanan artış da bizim sözlerimizi doğrular nitelikte, ben bu artışın buzdağının görünen kısmı olduğunu düşünüyorum.

Mart ayı sonuna kadar gram altında 1500 TL'leri görmek, yıl sonuna kadar aynı şekilde gram altının 2,000 TL'yi bulması gayet mantıklı öngörüler." diyerek gram altının rekor kıracağını belirtti. 

GRAM VE ONS ALTIN FİYATI!

Gram altın ve ons altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Ons altın Rusya Ukrayna savaşı gerginliği ile  yükseliş gösterdi. Ons altın bugün 1849 dolar,  gram altın ise 1138 liradan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda çeyrek altın 1,861 liradan satılıyor.

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! İlk kez görüldü! 5 Ocak 2023 altın fiyatları

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! 1 asgari ücret  kaç dolar oldu? Elinde doları olanlar hemen baksın!