Ekonomi

Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşlara dolar ile seslendi. Ekonomist Geçer, doların kademeli olarak kaç lira olacağını paylaştı.Uzun süredir 18 lira bandını izleyen ve akıbeti oldukça ilginç olan dolar için ekonomist ve uzmanlardan açıklamalar yağıyor

Tartışmalı olarak en önemli yatırım araçlarından biri olan dolar kafa karışıklığına neden olmaya devam ediyor. Uzun süredir 18 lira bandını izleyen ve akıbeti oldukça ilginç olan dolar için ekonomist ve uzmanlardan açıklamalar yağıyor.

Dolar 18.6110 liradan, euro 19.32 liradan açıldı.

İstanbul Kapalıçarşı'da 18.60 liradan alınan dolar 18.61 liradan, euro 19.32 liradan kapattı.

SELÇUK GEÇER'DEN FLAŞ FLAŞ AÇIKLAMA!

Son zamanların en ünlü ekonomistlerinden biri olarak bilinen Selçuk Geçer, dolar adına birçok konuşma yaptı.

Ekonomist Selçuk Geçer, zaman zaman resmi Youtube kanalında yayın yaparak emtia tahminlerini paylaşıyor ve insanlara dolar üzerinden sesleniyor.

“DOLAR ENDEKSİ DÜNYADA DÜŞÜŞ GÖSTERECEK”

Tanınmış ekonomist Geçer, nce ABD enflasyonunun bir durgunluk sinyali olduğuna işaret ederek doların daha fazla yükselmesinin olası olmadığını bildirdi.

Geçer, dolar karşısında dünya para birimlerinin atağa geçeceğini hatırlatarak, ''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenara koyuyorum” şeklinde konuştu.

KASIM VE ARALIKTA DOLAR NE KADAR OLACAK?

Piyasalarda dalgalanmaların olacağını ifade eden Geçer, kasım ve aralık ayında dolar kurunun 20 lira ve üzerine çıkabileceğini de vurguladı.

DÜNYADA DÜŞECEK AMA TÜRKİYE’DE 35 TL’Yİ GÖRECEK

Ekonomist Selçuk Geçer, ülkelerin para birimlerinin dolar karşısında değer kazanacağına vurgu yaparak, Türk Lirası’nın dolar karşısında göreceği rakamı da duyurdu.

Ekonomist Selçuk Geçer, “Dünyada dolar düşecek ama Türkiye'de dolar Türk Lirası karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, bu yarın da olabilir, bu üç ay sonra da olabilir'' ifadelerini kullandı.

Altın kahini Memiş'ten flaş altın açıklaması! Her şey yeni başlıyor! Yeni seviye verildi! Hemen bakın, pişman olmayın!
Dolar 21 lira olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Bu tarihe dikkat edin!
Gram altın 2023’te bu rakama çıkacak! Bunu duyan kuyumcuya ışınlanıyor! Hemen bakmayan, bin pişman!