28 / 04 / 2024

Dolar bayram öncesi 25 TL'den 26 TL'ye fırladı! Dolar ne kadar? Euro ve sterlin kaç TL? 27 Haziran 2023!

Dolar bayram öncesi 25 TL'den 26 TL'ye fırladı! Dolar ne kadar? Euro ve sterlin kaç TL? 27 Haziran 2023!

Dolar, bayram tatili öncesindeki son işlem gününde güçlü bir performans sergiliyor. Dolar/TL kuru 26 seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor ve 26,10 seviyesiyle tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydediyor. Peki 27 Haziran 2023 Salı dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dolar, euro, sterlin kuru



Türkiye'de geçen hafta, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) beklenenden daha düşük bir faiz artırımı yapması sonrasında piyasalarda dalgalanmalar yaşandı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle kısa bir işlem haftasının ikinci ve son gününde yerli piyasalar rekor seviyelerle açıldı. Dolar, Türkiye piyasalarının kapalı olduğu saatlerde uluslararası piyasalarda 26,20 TL'ye kadar yükselerek yeni bir zirveye ulaştı. Euro da dolarla birlikte değer kazanarak rekorunu 28,56 TL'ye taşıdı. Bu durum, Türk piyasalarında belirsizlik ve volatiliteyi artırdı. Yatırımcılar, döviz kurlarındaki yükselişi yakından takip ederek, piyasalardaki gelişmelere karşı dikkatli olmayı sürdürdüler.

Dolar 28 TL olacak dedi, ortalık birbirine girdi!FED BAŞKANI KONUŞACAK!

Yarın saat 16:30'da Avrupa Merkez Bankası tarafından düzenlenen forumda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı konuşma, piyasaların dikkatini çekiyor. Fed Başkanı Powell'ın para politikasına ilişkin vereceği mesajlar, piyasalardaki fiyatlamaları etkileyebilir. Bu nedenle yatırımcılar ve piyasa katılımcıları, Powell'ın konuşmasında yapacağı açıklamalara büyük önem veriyor. Piyasalar, Powell'ın vereceği mesajları yakından takip ederek, para politikasıyla ilgili olası değişiklikler hakkında ipuçları arayacak. Bu konuşma, ekonomik beklentileri şekillendirebilir ve finansal piyasalarda oynaklık yaratabilir.

Peki 27 Haziran 2023 Salı dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dolar, euro, sterlin kuru...


Geri Dön